News

Komentari 0

Sudar u Rovinju: Išao pretjecati traktor pa ga udario, traktorist pao s vozila i teško se ozlijedio

Sudar u Rovinju: Išao pretjecati traktor pa ga udario, traktorist pao s vozila i teško se ozlijedio

Mladi vozač automobila (22) je u nedjelju, 31. svibnja skrivio prometnu nesreću na području Rovinja u kojoj je teške ozljede zadobio vozač traktora (73) koji je od siline udarca pao sa vozila

U prometnoj nesreći koja se dogodila 31. svibnja oko 6.35 sati na području Rovinja, teško je ozlijeđen 73-godišnji vozač traktora. 

Nesreća se dogodila kada je 22-godišnjak na Cesti Sv. Maksimilijana iz Veštra upravljao automobilom Audi pulskih oznaka, te započeo pretjecati traktor a da prethodno nije provjerio da to može učiniti bez opasnosti sebe ili druge sudionike u prometu ili imovinu. Nakon što je započeo pretjecanje, vozač je automobilom skrenuo u desno ne bi li se vratio u svoju prometnu traku te tada prednjim dijelom vozila udario u stražnji dio teretnog sanduka koji je bio priključen na traktor.

Od siline udarca, vozila su se zarotirala, a vozač traktora pao sa stroja. Brzo je prevezen u pulsku bolnicu gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, te će policija podnijeti kaznenu prijavu protiv vozača automobila radi izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Najčitaniji članci