Obavijesti

News

Komentari 23

Sudar u Splitu: Auto se odbio na pješake i teško ih ozlijedio

Sudar u Splitu: Auto se odbio na pješake i teško ih ozlijedio
3

Dva su se automobila sudarila u splitskoj Ulici Domovinskog rata oko 12.50 sati, a u nesreći se jedan automobil odbio na pločnik i naletio na brata (18) i sestru (22)

VIDEO

Dvoje pješaka teško je ozlijeđeno u nedjelju oko 12.50 sati u Ulici Domovinskog rata u Splitu.

Riječ je o bratu (18) i sestri (22) koji su u bolnici i liječnici se bore za njihov život. Imaju višestruke prijelome, ozljede unutarnjih organa i glave.

Kako se doznaje iz splitske policije, na ulazu u grad sudarila su se dva automobila. No, jedno od vozila se odbilo i naletjelo na pješake koji su bili na nogostupu. Kako doznajemo, riječ je o dvoje mladih ljudi, djevojci i mladiću, koji su hitno prebačeni u splitsku bolnicu. 

- Vidio sam da je riječ o crnom BMW-u, kojega je vozio mlađi muškarac. Drugi automobil, mali plavi Fiat, vozio je stariji muškarac. Ne znam kako je došlo do kontakta ta dva automobila, pretpostavljam da je nekakvo neoprezno prestrojavanje ili pretjecanje. U tom udaru Fiat je 'odletio' s ceste na nogostup i 'pokupio' to dvoje ljudi. Bio je to strašan prizor. Jedan stariji čovjek je plakao, ali nisam shvatio je li to vozač Fiata – kaže nam svjedok nesreće. Dodaje kako je sve bilo puno krvi, a policija i Hitna došli su vrlo brzo.

- Oboje mladih ležali su na podu, vidio sam da djevojka ima slomljenu potkoljenicu i veliki podljev na glavi. Mladić je, čini mi se, bolje prošao. On je bio potpuno pri svijesti, nisam vidio neke vidljive ozljede kod njega – kaže nam očevidac.

Kako navode u policiji, zbog očevida je bio zatvoren promet Ulicom Domovinskog rata te se preusmjeravao na Sarajevsku cestu. Prema dosadašnjim informacijama, vozači nisu ozlijeđeni. 

Policija traži očevice nesreće i moli sve koji imaju informacije o nesreći da se jave na broj 192 ili da dođu u najbližu policijsku postaju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.