Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sude mu za smrt manekena, ali ne može doći jer mu je loše

Na suđenju koje je u završnoj fazi bivši hokejaš nije se pojavio jer je zadobio potres mozga nakon što su ga 19. veljače na ulici navodno napali nepoznati počinitelji te ga više puta udarili po glavi

Foto: Facebook
12 komentara

Moj klijent osjeća se loše i povraća, uvjeravao je suca Marijana Bertalaniča odvjetnik Igor Skupnjak pokušavajući opravdati klijenta Endija Filipa Šprljana, koji je u srijedu ponovno ishodio odgodu rasprave.

Na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu sude mu zbog optužbi da je omogućio trošenje droga u stanu te da nije pružio pomoć Matteu Govedarici (20), koji je 20. kolovoza prošle godine preminuo zbog akutnog trovanja heroinom, amfetaminom, MDMA-om i tzv. drogom za silovanje GHB-om. Na suđenju koje je u završnoj fazi bivši hokejaš nije se pojavio jer je zadobio potres mozga nakon što su ga 19. veljače u 4 sata na ulici navodno napali nepoznati počinitelji te ga više puta udarili po glavi. Tako je barem ispričao djelatnicima Hitne na Rebru gdje se prijavio istog dana nakon 17 sati zbog glavobolje, vrtoglavice i povraćanja. Njegov odvjetnik sve je potkrijepio medicinskom dokumentacijom.
Inače, ovo je već treća odgoda rasprave u nizu.

Možda vas zanima i ovo:
Message