Obavijesti

News

Komentari 5

"Upucao sam ga, skinuo mu masku i prepoznao kolegu"

"Upucao sam ga, skinuo mu masku i prepoznao kolegu"
3

U nastavku suđenja za pljačku Getroa 2007. godine svjedočio je jedan od zaštitara. Ne sjeća se točno koliko je metaka ispalio, teško mu je čak i pričati o tome...

VIDEO

Sjedio sam u kombiju i čekao da se kolege vrate s utrškom. U retrovizoru sam vdio dvojicu maskiranih i čuo ‘Lezi na pod i baci vreću‘. Izašao sam iz kombija. Nisu mi se nadali. Rekao sam im 'Odmaknite se i odbacite oružje'. Jedan od pljačkaša je uperio pištolj u mene. Mislim sam da sam mu pucao u nogu jer je pokleknuo. Rekao sam kolegama da bježe pa su se sklonili iza paleta u dvorištu Getroa. Tada je drugi pljačkaš zgrabio vreću s poda i počeo bježati. Kolegi sam rekao da pazi na ranjenog i potrčao sam za drugim. Povikao sam mu da baci oružje, ali on je bacio vreću, podigao uzi i okrenuo se prema meni. Vidio sam prst na obaraču i tada sam ispalio dva, tri ili četiri hica. Pao je i počeo hroptati. Skinuo sam mu masku i rastrgao odjeću jer nije mogao disati. Vikao sam da zovu hitnu i policiju. Sjećam se da sam mu iščupao oružje iz ruku i bacio ga sa strane. Čovjek je umro na putu do bolnice, prepričavao je tiho jedan od zaštitara Sokol Marića u nastavku suđenja Kristijanu Čabraji za pljačku iz prosinca 2007. godine pred Getroom. 

Nakon prepada išao je psihijatru, a u kolikom stresu je bio u trenutku prepada govori i podatak da nije znao da je dva puta repetirao pištolj (jedan čitav metak policija je našla u kombiju). 

- Nisam obučavan da nekoga ubijem. Strašno mi je teško uopće pričati o tome. Nisam imao namjeru nikoga ubiti - kazao je. Skinuvši masku, tada još živom pljačkašu, ugledao je poznato lice - Dubravka Marinića koji je 1992 ili 1993. godine radio u Sokol Mariću. Druga dvojica zaštitara tvrde da su čuli hice još dok su ležali na tlu. Jedan od zaštitara kaže da je pucao Čabraji u rame dok je ovaj nišanio zaštitara koji ga je netom ranije upucao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao
Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)