Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
26 komentara

Sukob u Ogulinu: Platite dug pa onda možete odnijeti stvari

Vlasnica prostora zapriječila je ulaz u poslovni prostor bivšeg Kozma zbog neplaćene najamnine i režija. Dug iznosi oko 60.000 kn. Traži da se prvo plate sva dugovanja

Foto: ogportal.com
26 komentara

Prava drama događala se u utorak oko podne u samom središtu Ogulina. Naime, djelatnici Konzuma došli su u Nazorovu ulicu, gdje je do lipnja radila trgovina Kozmo i htjeli su odnijeti inventar iz prostora kojeg su unajmili od tvrtke N5, čija je vlasnica Nina Bertović.  

Ona im je zapriječila ulazak u prostor, podižući zid od cigle, koju su djelatnik  Konzuma  i njihov odvjetnik, pokušali ukloniti. Zid je podigla, kazala je Bertović za ogportal.com zbog neplaćenih računa najamnine i režija, a  dug iznosi oko 60 tisuća kuna.

Bravu nisu mijenjali i dopustili su im  da odvezu robu, što je učinjeno prije, ali su ovog puta odlučili da neće dozvoliti da odnesu stvari, prije nego što plate sva dugovanja.

Bertovići su se pozvali na  “pravo retencije” koje im, kažu nam, omogućava da nitko ne može uzeti stvari dok ne podmiri sve obveze.

U Pu karlovačkoj su nam potvrdili da su postupali po prijavi, te da na mjestu događaja nisu utvrdili elemente počinjenog prekršaja, već su stranke uputili da svoje probleme riješe privatno, putem suda.

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message