Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Suludi znak prosvjeda: Bacio s krova zgrade vlastitu kćer (1)

Policija je objavila fotografije oca koji je svoju jednogodišnju kćer bacio s krova zgrade u južnoafričkom gradu Kwadwesiju. Učinio je to u znak prosvjeda protiv rušenja ilegalno sagrađenih nekretnina

28 komentara


Tijekom akcije rušenja ilegalno sagrađenih nekretnina u južnoafričkom gradu Kwadwesiju, čovjek je prvo zaprijetio policiji da će baciti kćer s krova. Svojom sumanutom prijetnjom htio je zaustaviti rušenje nelegalnih objekata. Kako prijetnje nisu urodile plodom, muškarac se popeo na krov zgrade držeći u rukama jednogodišnju kći. 

Kada su mu se približili policijski službenici, muškarac je dijete bacio s krova. Jedan od policajaca uspio je uhvatiti dijete, pa je tragedija izbjegnuta pukom srećom.

Uhitili su ga na licu mjesta i protiv njega će biti podignuta optužnica za pokušaj ubojstva. Djevojčica je vraćena majci, a angažiran je nadzor socijalne službe koji će pratiti u kakvim uvjetima dijete živi.

UHITILI MONSTRUMA Užas u Japanu: Bolesnog sina držao je u kavezu 20 godina

Bacanje vlastitog djeteta s krova najekstremniji je u nizu incidenata koji su se dogodili tijekom akcije rušenja u Joe Slovo West naselju.

Campers inspected on the A5 highway OTIŠAO BEZ DJECE Zaboravio kćeri na benzinskoj, a shvatio to tek nakon 170 km

Oko 150 stanovnika prosvjedovalo je paljenjem guma i otpada, a okolne ceste privremeno su zatvorene za promet. Lokalne su vlasti u akciji rušenja sravnile sa zemljom ukupno oko 90 objekata. 

 

Možda vas zanima i ovo:
Message