Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Supruga optužila Lalovca za nasilje, on tvrdi: Nisam nasilnik

Borisa Lalovca supruga je u televizijskoj emisiji optužila za nasilje. Kaže da je sve prijavila policiji i DORH-u, a objavljena je i audio snimka svađe supružnika. On oštro odbacuje sve optužbe

Patrik Macek/PIXSELL
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
696 komentara

Supruga bivšeg SDP-ovog ministra financija Borisa Lalovca, Tončika Anastasia u televizijskoj emisiji je ustvrdila da ju je suprug fizički zlostavljao. U emisiji Bujica rekla je da  je sve prijavila i policiji i DORH-u, ali da državno odvjetništvo nije reagiralo. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Objavljena je i snimka svađe supružnika.

Lalovac je prvotno za jutros zakazao tiskovnu konferenciju da odgovori na optužbe, ali je kasnije ipak odlučio da će se zbog zaštite malodobnog sina javnosti obratiti priopćenjem

"Navodi moje supruge izneseni u televizijskoj emisiji Bujica su potpuna neistina.  Žao mi je da moja supruga smatra potrebnim naše obiteljske odnose rješavati na ovakav način, ali ja ne mogu, ne smijem i ne želim ulaziti u motive njezinih postupanja. Jedini tko trpi štetu od iznošenja takvih neistina je naš maloljetni sin. Zbog zaštite dobrobiti našega djeteta o ovoj temi više neću javno istupati", poručio je Lalovac.

Lalovac nas je u kratkom telefonskom razgovoru zamolio da pričekamo priopćenje i rekao da optužbe nisu točne i da nije nikakav nasilnik.

 

Možda vas zanima i ovo:
Message