Obavijesti

News

Komentari 38

Supruga ubojice sa kupališta: 'Da sam barem znala gdje ide'

Supruga ubojice sa kupališta: 'Da sam barem znala gdje ide'
1

Karolina Fanjak nema baš puno dobrih riječi za čovjeka s kojim je u braku posljednjih 20 godina, kaže da je pijanac i da godinama psihički zlostavlja nju i sina

VIDEO

Da sam barem znala kamo ide, ja bih ga nekako spriječila da napravi zlo, ne znam kako. Što ću sada, ja i moj mali nismo krivi za to, Mijo neka odgovara, rekla je za KA portal Karolina Fanjak, supruga Mije Fanjka (62) koji je u petak na kupalištu na Dobri u Zadobarju upucao i ubio Tomislava Rendulića (21).

Karolina nema baš puno dobrih riječi za čovjeka s kojim je u braku posljednjih 20 godina, kaže da je pijanac i da godinama psihički zlostavlja nju i sina koji je upravo postao punoljetan.

– Ne mogu reći da me tukao, ali, svu svoju mirovinu troši za sebe, skiva novac od nas, a digao je i kredit. Sve je zapio. Ja sam nezaposlena, pa mi zbog toga stalno prigovara. Brinem o kućanstvu, imamo i koze, trudim se koliko mogu. Mali radi kao soboslikar kod čovjeka kod kojega je išao na praksu – kazala je Karolina za KA portal. Dodaje da je Mijo uglavnom pijančevao ispred trgovine u mjestu, jer kafića tamo nemaju.

Kazala je da joj je Mijo u četvrtak na večer pričao o Tomislavu. 

– Rekao je da ga provocira, da ga izaziva da će ga baciti u Dobru. To ga je smetalo. Čula sam da je taj mali bio prgav i prema drugima. Ne znama što se među njima dogodilo, znaju se otprije s kupališta – kaže Karolina, pa opet dodaje kako njezin muž svejedno to nikako nije smio napaviti.

Cijeli razgovor s Karolinom Fanjak pročitajte OVDJE.

Mijo Fanjak je u pritvoru: Prijeti mu od 5 do 15 godina zatvora

Inače, nakon završenog očevida i prikupljenih relevantnih informacija o tragediji u Zadobarju, na prijedlog Županijskog državnog odvjetništva u Karlovcu, sudac istrage je Miji Fanjku odredio istražni zatvor Miji Fanjku, ubojici Tomislava Rendulića – zbog opasnosti od bijega te zbog opasnosti da bi na slobodi mogao ometati istragu ili utjecati na svjedoke. 

Navode da su osumnjičenika uhitili zbog sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstvo iz članka 110. Kaznenog zakona, što znači da će ga teretiti za tzv. obično ubojstvo za koje je određena najmanja kazna zatvora u trajanju od pet godina do 15 maksimalnih godina, ukoliko mu krivnja bude dokazana pravomoćnom sudskom presudom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti

Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva
IZ MINUTE U MINUTU

Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva

Prošlo je šest dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u