Obavijesti

News

Komentari 294

Susjeda čula kako se roditelji svađaju oko Edijeva ruksaka?

Susjeda čula kako se roditelji svađaju oko Edijeva ruksaka?
5

Roditeljima je postalo jasno da njihov sin ima veze sa zločinom na Marjanu. Tako su prepirke, koje su se čule kroz otvoreni prozor, dovele do razrješenja slučaja

VIDEO

Ključnu ulogu u razotkrivanju Edija Mišića (28), osumnjičenog za ubojstvo Selene Macedo (31), imala je njegova susjeda koja ga je prijavila policiji. Prema nekim informacijama, susjeda je načula razgovor u obitelji Mišić zbog dresa i ruksaka nakon što su objavljene fotografije u medijima. 

Edi navodno nije mogao objasniti roditeljima što se dogodilo s njegovim stvarima koje su se odjednom pojavile na televiziji i u drugim medijima. Roditeljima je nakon toga postalo jasno da njihov sin ima neke veze sa stravičnim zločinom na Marjanu. Tako su obiteljske prepirke, u zgradi u kojoj su ljeti otvoreni prozori, najvjerojatnije dovele do razrješenja slučaja. 

Neuropsihijatar Mijo Milas vjeruje da su roditelji sve znali, ali nisu mogli prijaviti svoje dijete. 

Drugi susjed, koji živi u Mišićevoj zgradi, ispričao je za Večernji list kako je prije uhićenja viđao nepoznate ljude u stubištu. Pretpostavlja da su to bili istražitelji koji su pratili svaki Edijev korak.

Prema izjavama bivših Mišićevih kolega iz osnovne škole, Edi je znao biti agresivan i tući se sa svojim vršnjacima. Navodno je jednom bio na rubu da bude izbačen iz škole jer je školskom kolegi gurao glavu u školjku.

Policajci osim dresa pronašli još jednu majicu

Policajci koji su se susretali s Edijem kažu da je miran i jezivo hladan. Uskoro ga očekuje psihijatrijsko vještačenje.

- Postoji mogućnost da će dvoje ili troje psihijatara razgovarati s njim - rekao nam je Frane Gorjanc.

Inspektor Ivica Buzov, koji je rukovodio policijskim timom, otkrio je u subotu da su tijekom istrage osim dresa pronašli još jednu sportsku majicu, no da su to krili od javnosti.

- Ispostavilo se da je na toj majici ključni trag - rekao je Buzov za Jutarnji, ali je odbio kazati o čemu je točno riječ. Pretpostavlja se da su na majici pronašli Selenin DNK, što dokazuje da je bila u kontaktu s Mišićem. U ruksaku su pronašli i Edijev ručnik s njegovim DNK-om. Buzov je rekao i da su policajci nekoliko dana prije uhićenja dobili korisne informacije od svojih poznanika.

Mišić u zatvoru s nikim ne priča, samo gleda u pod

Edi Mišić trenutno se nalazi u istražnom zatvoru u Splitu. Jutarnji list piše kako je smješten u ćeliji s još nekoliko pritvorenika. Zasad nije došao u sukob ni sa kim, niti ga je itko od zatvorenika napao. Navodno ne pokazuje nikakve emocije, miran je, šuti i samo bulji u pod. 

Njegov odvjetnik po službenoj dužnosti je Frane Gorjanc, poznat po obrani Pavla Bulja u slučaju ubojstva Sinjanke Anđele Bešlić.

Žrtvin brat: Doći ću u Hrvatsku na suđenje

Brat ubijene Selene poručio je preko meksičkog počasnog konzula da će vjerovati da je Edi Mišić ubojica tek kad mu policija to sto posto potvrdi, odnosno kada budu gotovi svi forenzički testovi. Tek tada će, kaže, cijela drama napokon završiti. Najavio je i dolazak na suđenje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 294
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.