Obavijesti

News

Komentari 10

Susjedi izbjegli iz Hrvatske pa se pobili radi pola metra zemlje

Susjedi izbjegli iz Hrvatske pa se pobili radi pola metra zemlje
1

Ubojica i žrtva su zbog placa vodili spor pet godina. Nakon što je brutalno ubio prvog susjeda, sjeo je u automobil i odvezao se u policijsku stanicu, gdje je priznao zločin, kaže izvor za Kurir...

Muškarca (55) iz Inđije u Srbiji uhitila je policija zbog sumnje da je ispred kuće pijan ubio susjeda (54). Navodno je ubojstvu kumovala svađa oko pola metra zemlje. Ubojica i žrtva su zbog placa vodili spor pet godina.

- Susjed je tužio susjeda zbog toga što je zauzeo manje od pola metra njegovog zemljišta iza kuće. Prije pet godina geometar je došao na njihovo imanje i to ustanovio. U srijedu je sud donio presudu u korist žrtve. Zločin se dogodio istog dana, nekoliko sati kasnije - kaže izvor Kurira. Ubojica je žrtvu napao nožem.

- Nakon što je brutalno ubio prvog susjeda, sjeo je u automobil i odvezao se u policijsku stanicu, gdje je priznao zločin. Policiji je ispričao kako se sve dogodilo, nakon čega mu je određen pritvor od 48 sati - navodi Kurir. Stanari ulice tvrde kako su se ti susjedi često svađali.

I ubojica i žrtva su u Srbiju izbjegli iz Hrvatske, a oboje su ratni veterani. 

- Preživjeli su rat, skućili se i onda se smrtno zavadili. Strašno - kaže jedan od susjeda te dodaje kako su bili dobri ljudi s kojima nikad nije imao problema.