News

Komentari 125

Sve je znao: Još prije 5 godina najavio val avionskih nesreća

Sve je znao: Još prije 5 godina najavio val avionskih nesreća

Ruski astrolog Pavel Globa još je 2009. godine iznio svoje prognoze što svijet očekuje u bližoj budućnosti. Za sve je do sada, uglavnom, bio potpuno u pravu...

Savjetovao bih svima da se u srpnju i kolovozu 2014. suzdrže od letova u svim pravcima , upozorio je Pavel Globa s konferencije za novinare koju je 2009. održao u Moskvi.

Ruski astrolog iznio je tada svoje prognoze za bližu budućnost i uglavnom je dosad bio u pravu .

Crni val avionskih nesreća nastavit će se i u kolovozu?

Ovu godinu najavio je kao tešku u mnogim pogledima. Među ostalim, rekao je, u ljeto će se nizati avionske nesreće . I doista - u posljednjih desetak dana stotine ljudi poginule su  nakon pada zrakoplova. U Ukrajini je pao malezijski, alžirski se srušio u Maliju, a desetke života odnijela je nesreća na Tajvanu. U petak je avion u Španjolskoj morao prisilno sletjeti jer ga je udario grom .

Pavelove procjene govore da će se crni val nastaviti i idući mjesec .

'Ukrajina će prestati postojati...baš kao i Europska unija'

Najavio je i nerede u Ukrajini .

- Treći svjetski rat razbuktat će se usred održavanja Zimskih olimpijskih igara u ruskom Sočiju . Moramo biti spremni - upozorio je još prije pet godina i dodao kako će Ukrajina prestati postojati. Baš kao i  Europska unija .

- Pojavit će se nekoliko saveza. Zemlje Skandinavije i Pribaltika formirat će Sjeverni savez. Francuska, Italija i Španjolska ujedinit će se u Južnoeuropski savez - rekao je Globa koji je do kraja krize prognozirao i raspad NATO-a .

Kriza će potrajati sve do 2020. godine

A kriza? Ona će potrajati još šest godina - do 2020. godine.

- Od 2014. počinje drugi val krize, još moćniji i još razorniji. Bit će velikih promjena povezanih s velikim potresima , a tek onda nastupa najgore. Treći val krize trajat će od 2017. do 2020 . Bojim ga se zbog ljudskog faktora - zbog premora u uvjetima stalnog stresa - najavio je astrolog.

Tek poslije toga, krajem Druge velike depresije, kako će povijest pisati o ovom teškom razdoblju, čovječanstvu stiže preporod .

Globa procjenjuje da će Rusija postati novi svjetski lider. Na čelu će joj biti čovjek sličan imperatoru Petru Velikom . Bit će, kaže Pavel, vrlo visok.

‘I Ameriku čeka velika depresija. Lider će biti Rusija’

Astrolog je proučio i horoskop Baracka Obame. Rekao je da je sličan onome Johna Kennedyja.

- Nadam se da će preživjeti 2011. godinu - rekao je svojedobno Globa. Obama je preživio, ali SAD-u će biti teško. Astrolog kaže da zemlju čeka velika depresija. Liderski status preotet će joj 2020. godine Rusija .

Dolar će propasti? 'Novčanice će lijepiti na zidove u zahodima'

Globa do kraja desetljeća najavljuje propast dolara .

- Devalvirat će. Novčanice će lijepiti na zidove u zahodima. Neće znati što će s njima - procjenjuje. S druge strane, savjetuje štednju u eurima.

- To je puno pouzdanija valuta - smatra astrolog.

Najčitaniji članci