Obavijesti

News

Komentari 49

'Sve nam je izgorjelo, ne mogu klonuti zbog svoje male kćeri'

'Sve nam je izgorjelo, ne mogu klonuti zbog svoje male kćeri'
6

Za pomoć obitelji čiji je stan u Varaždinu izgorio u nedjelju već su se javili prijatelji, susjedi te tvrtke iz okolice, a u trenutku požara kćer je bila sama u stanu. Susjedi su je izvukli nakon što su čuli njenu vrisku

VIDEO

Baš sam u prosincu isplatio zadnju ratu kredita za stan i onda on izgori u požaru. Kći je ostala gotovo bez svih stvari, no najvažnije mi je da je ona prošla dobro i bez ozljeda, rekao nam je samohrani otac Miljenko Humić (45), u čijem je stanu u nedjelju u Varaždinu izbio požar.

On je u tom trenutku bio na poslu. Malo prije 16 sati njegovi su susjedi čuli vrištanje djevojčice te kako zove u pomoć.

Ušli su u stan i sobu koja je gorjela te su uspjeli izvući malenu na sigurno.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

02:01

Ubrzo su stigli vatrogasci i zatekli razbuktalu vatru. Za sve je bila kriva svijeća koja je zapalila drveni stol i stvari na njemu.

- Došao sam kući u roku od nekoliko minuta. Hitna je pregledala kćer te su je odvezli u bolnicu na pretrage. Nasreću, sve je u redu, no ona je i dalje u šoku zbog svega - ispričao je Miljenko. 

Pokazao nam je stan kojeg je, uz pomoć prijatelja, uspio djelomično očistiti. Pomogao mu je i direktor tvrtke Ekos pekarnice, za koju radi. Obećao mu je pomoći u obnovi stana te je dobio dva tjedna slobodno. 

Vlasnica stana: Htjela sam ga ugasiti sama, nisam uspjela...
Vlasnica stana: Htjela sam ga ugasiti sama, nisam uspjela...

Tako je već danas u stan stigao električar, koji mijenja instalacije jer su potpuno uništene u požaru. S obzirom na to da dugo neće moći biti u stanu, krov nad glavom im je pružila susjeda.

- Javila mi se majka prijatelja iz djetinjstva koja živi u blizini. Dala nam je sobu u kojoj možemo biti dok se ne snađemo - kazao je Miljenko. 

Varaždin: Obitelji Humić izgorio je stan

Prvu je večer, dok je i sam bio u šoku, prenoćio u sobi stana koja je najmanje stradala. Nije mogao spavati, no uz podršku dobrih ljudi nada se da će opet stati na noge.

- Ne smijem klonuti duhom, a bome ni fizički, zbog svoje kćeri. Živim za nju - kazao je Miljenko. 

Za pomoć su mu se već javili prijatelji, susjedi te tvrtke iz okolice. Na pomoći zahvaljuje gradonačelniku Varaždina, predsjedniku gradskog SDP-a, Centru za socijalnu skrb, Udruzi navijača White Stones i svima koji im pomažu.

Miljenko nam je rekao i kako se zahvaljuje PRIMA namještaju koji je njegovoj kćeri odlučio pokloniti novu sobu. 

Svi koji žele pomoći mogu donirati na broj računa

Miljenko Humić

HR3223400093203158582

SWIFT: PBZGHR2X

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Izađite iz mora, vrijeme je opet za kapute! Evo kada stiže nagla promjena, minusi i snijeg...
VREMENSKA PROGNOZA

Izađite iz mora, vrijeme je opet za kapute! Evo kada stiže nagla promjena, minusi i snijeg...

Prema norveškoj stranici yr.no, temperature će idućeg tjedna u dijelovima Hrvatske ići i ispod nule. U Zagrebu, primjerice, će idućeg utorka najniža temperatura biti 1 stupanj Celzijusov.

Zoran Milanović se oglasio nakon odluke Ustavnog suda
REAKCIJA PREDSJEDNIKA

Zoran Milanović se oglasio nakon odluke Ustavnog suda

Nakon odluke Ustavnog suda obraćanje javnosti najavio je vođa SDP-a Peđa Grbin, a Zoran Milanović kratko se na Facebooku oglasio znakovitom porukom
Neslužbeno doznajemo: Ustavni sud odlučio da Milanović ne može biti na listi za izbore!
PRATITE NA 24SATA

Neslužbeno doznajemo: Ustavni sud odlučio da Milanović ne može biti na listi za izbore!

Šef SDP-a Peđa Grbin objavio da postoji plan B u slučaju da Ustavni sud odluči da se Milanović ne može kandidirati dok je predsjednik