News

Komentari 21

U Otvorenom pričali o Mamiću, sad svi moraju u samoizolaciju

U Otvorenom pričali o Mamiću, sad svi moraju u samoizolaciju

Damir Smrtić, urednik i voditelj 'Otvorenog' i svi ostali sudionici u emisiji su u samoizolaciji jer se ustanovilo da je Juraj Čošić, predsjednik udruge 'Dinamo - to smo mi' pozitivan na koronavirus

Emisija Otvoreno HRT-a u utorak se bavila presudom Vrhovnog suda braći Mamić. U studio je kao jedan od sugovornika bio pozvan i Juraj Čošić, predsjednik Udruge  'Dinamo to smo mi ' 

On je, ispostavilo se, pozitivan na koronavirus pa su i iz toga razloga svi koji su sudjelovali u emisji, zajedno sa voditeljem Damirom Smrtićem u samoizolaciji, donosi Jutarnji list.

- Ja sam testiran i test je bio negativan, ali sam ipak od petka navečer u samoizolaciji i već sam si organizirao posao iz samoizolacije - potvrdio nam je tu informaciju odvjetnik Veljko Miljević, branitelj Zdravka Mamića koji je sudjelovao u emisiji. On je kaže, bio najudaljeniji od Čošića, ali je svejedno završio u samoizolaciji.

Damir Smrtić je rekao da je svim gostima prije ulaska u studio izmjerena temperatura.

 - I morali su potpisati izjavu da nisu pozitivni, a prije emisije i poslije svi smo nosili zaštitne maske, a jedino ih nismo nosili za vrijeme emisije, ali smo poštivali preporučenu udaljenost - rekao je za Jutarnji Damir Smrtić.

U emisiji su gostovali bivši disciplinski sudac HNS-a Saša Pavličić-Bekić, zatim Krešimir Antolić, član Uprave GNK Dinamo te Željko Žganjer, odvjetnik i bivši ravnatelj USKOK-a.

 

Najčitaniji članci