Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242

Svi pričaju o najslađem filmiću godine. Jeste li ga pogledali?

Legendarni brend koji obožavamo desetljećima, napravio je prekrasan film o slatkištu iz djetinjstva. „Priča za sebe“ podsjeća nas na vrijednosti koje djeca žive, a odrasli zaboravljaju

Foto: Jaffa Munch

Munchmallow, legendarni brend slatkiša i neizostavan dio djetinjstva mnogih generacija, nedavno je objavio dirljiv filmić pod naslovom „Priča za sebe“.

Ovaj kratki film, koji aludira na Malog princa, omiljenu dječju knjigu od koje puno mogu naučiti i odrasli, podsjeća nas na vrijednosti koje djeca žive, a odrasli zaborave. Maštanje i sanjarenje, prijateljstvo, ljubav i vjera da možemo - baš sve!

Kratki film "Priča za sebe" prati dječaka koji igrajući se s aluminijskim omotom svog najdražeg slatkiša odluči napraviti vlastiti mali planet. Njegov mali projekt počinje nezaustavljivo rasti, svakim Munchmallowom i njegovim sjajnim omotom planet, u početku dovoljno malen da stane u dječju šaku, postaje sve veći i veći. Ubrzo, priča prerasta i samog dječaka.

Nakon okršaja sa starijim učenikom priključuje mu se jedna djevojčica, potom i cijeli razred. Planet od omota Munchmallowa postaje sve veći i veći, a projektu se priključuje cijela škola, uključujući i onog starijeg dječaka koji je u početku radio probleme.

U konačnici, izgradnji planeta priključuje se i cijelo susjedstvo, uključuju se i odrasli, a san našeg malog junaka postaje projekt cijele zajednice. Ovaj presladak video govori o tome koliko snovi mogu biti snažni pokretači i koliko dječji entuzijazam može biti zarazan - nešto što često zaboravljamo kada odrastemo i izgubimo dječju nevinost.

Snimajući su djeca i filmska ekipa pojeli desetak kilograma Muchmallowa, tako da smo prilično sigurni da se radi o najslađem spotu kojeg ste pogledali u posljednje vrijeme.

Pogledajte što povezuje Malog princa i Munchmallow u najslađem videu godine.

Tema: Promo sadržaj

Message