Obavijesti

Promo sadržaj

Svi pričaju o najslađem filmiću godine. Jeste li ga pogledali?

Svi pričaju o najslađem filmiću godine. Jeste li ga pogledali?
4

Legendarni brend koji obožavamo desetljećima, napravio je prekrasan film o slatkištu iz djetinjstva. „Priča za sebe“ podsjeća nas na vrijednosti koje djeca žive, a odrasli zaboravljaju

Munchmallow, legendarni brend slatkiša i neizostavan dio djetinjstva mnogih generacija, nedavno je objavio dirljiv filmić pod naslovom „Priča za sebe“.

Ovaj kratki film, koji aludira na Malog princa, omiljenu dječju knjigu od koje puno mogu naučiti i odrasli, podsjeća nas na vrijednosti koje djeca žive, a odrasli zaborave. Maštanje i sanjarenje, prijateljstvo, ljubav i vjera da možemo - baš sve!

Kratki film "Priča za sebe" prati dječaka koji igrajući se s aluminijskim omotom svog najdražeg slatkiša odluči napraviti vlastiti mali planet. Njegov mali projekt počinje nezaustavljivo rasti, svakim Munchmallowom i njegovim sjajnim omotom planet, u početku dovoljno malen da stane u dječju šaku, postaje sve veći i veći. Ubrzo, priča prerasta i samog dječaka.

Nakon okršaja sa starijim učenikom priključuje mu se jedna djevojčica, potom i cijeli razred. Planet od omota Munchmallowa postaje sve veći i veći, a projektu se priključuje cijela škola, uključujući i onog starijeg dječaka koji je u početku radio probleme.

U konačnici, izgradnji planeta priključuje se i cijelo susjedstvo, uključuju se i odrasli, a san našeg malog junaka postaje projekt cijele zajednice. Ovaj presladak video govori o tome koliko snovi mogu biti snažni pokretači i koliko dječji entuzijazam može biti zarazan - nešto što često zaboravljamo kada odrastemo i izgubimo dječju nevinost.

Snimajući su djeca i filmska ekipa pojeli desetak kilograma Muchmallowa, tako da smo prilično sigurni da se radi o najslađem spotu kojeg ste pogledali u posljednje vrijeme.

Pogledajte što povezuje Malog princa i Munchmallow u najslađem videu godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!