News

Komentari 32

Svi skandali u policiji: Dilere i kamatare štitili su - detektivi!

Svi skandali u policiji: Dilere i kamatare štitili su - detektivi!

ŠOKANTNO: Novi tjednik Express, koji je u prodaji od petka na svim kioscima, otkriva veze jakih deteketiva MUP-a, mafije i svodnika. U ovoj zemlji svi su nevini osim sitnih prijestupnika...

Senzacionalni dosje Expressa ledi krv u žilama: dio ljudi koji su plaćeni da štite zakon i red, bili su u talu s mafijašima! Neki policajci prodaju uvid u tajne dokumente i fajlove MUP-a, čime pomažu kriminalcima da izbjegnu kazneni progon. 

Otkrivamo mračne poslove policajaca koji su uhićeni jer su prodavali informacije kriminalcima, ucjenjivali su iznuđivače, stopirali kaznene prijave, dojavljivali termine racije, koristili usluge prostitutki. U ovoj zemlji svi su nevini osim sitnih prijestupnika, jer se mora pokazati da vlast nešto i radi, no veliki kriminal podsjeća na dobro organizirani stroj, a kako on funkcionira i tko ga podmazuje, čitajte u novom Expressu.

Otkrivamo i kako Plenkoviću smeta Stierovo soliranje. Desnu će frakciju, naizgled paradoksalno, lomiti njegov komandos Milijan Brkić.

Tu je i tema kako će država ostati bez 605 milijuna kuna koje je posudila za Gazdin spas. A Slavko Štimac otkriva kako će glumiti Matu Parlova, kako ga je Tito gladio po glavi, i kako radi s Kusturicom...

Sve to i puno više u novom Expressu, koji je od petka u prodaji na svim kioscima.

 

 

Najčitaniji članci