Obavijesti

News

Komentari 59

Svi su isti: Blizanci su oženili blizanke i onda dobili blizance

Svi su isti: Blizanci su oženili blizanke i onda dobili blizance
5

Jednojajčani blizanci upoznali su jednojajčane blizanke koje su zaprosili na isti dan. Na isti dan su se i vjenčali, a danas svi skupa žive kuću do kuće u Houstonu

VIDEO

Jednojajčane blizanke Darlene i Diane upoznale su na jednoj konvenciji jednojajčane blizance Marka i Craiga. Darlene i Mark su se zaljubili i vjenčali, kao i Diane i Craig koji su onda dobili jednojajčane blizance. 

Imali su dvostruko vjenčanje 1999. godine, nakon što su braća sestre zaprosili na isti dan

Ova neobična obiteljska priča počela je na konvenciji blizanaca u Ohiu 1998. godine kada je Mark upoznao Darlene i zaljubio se na prvi pogled. S njima su na konvenciji bili i njihovi blizanci. 

- Bio sam u predvorju hotela kada sam prvi put vidio Darlene i Diane. Craig je bio negdje u hotelu, radio, a ja sam morao otići po njega jer sam se bojao da bi njih dvije mogle pomisliti da sam neki samac koji ometa blizanke. Morao sam dokazati da i ja imam dvojnika negdje - prisjeća se Mark.

Ne samo da je upoznao svoju buduću suprugu Darlene, nego je i brata upoznao s njegovom budućom suprugom. Imali su dvostruko vjenčanje 1999. godine, nakon što su braća sestre zaprosili na isti dan, piše today.com.

Priča o blizancima tu nije stala, pa su Craig i Diane 2001. godine dobili jednojajčane blizance Colbyja i Bradyja. 

Prvi su susjedi

Dvije obitelji sada žive jedna pored druge u Houstonu, a osim blizanca, Craig i Diane  imaju još jednog sina, a Darlene i Mark imaju dvije kćeri. Dijele dvorište kako bi se djeca mogla igrati zajedno, a djeca priznaju da nekad nisu sigurna tko su čiji roditelji. 

Nosile iste vjenčanice

Na vjenčanju sestre su nosile identične vjenčanice, a otac ih je u isto vrijeme dopratio do oltara.

- Bilo je zabavno kupovati haljine, jer Darlene bi uzela dio, a dio ja i onda bi ih isprobavale. Ako na jednoj ne bi izgledala dobro, znači da neće izgledati dobro ni na drugoj - rekla je Diane. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.