Obavijesti

News

Komentari 42

Svijet se vrtio oko Pistoriusa: Nikada joj nije rekao 'volim te'

Svijet se vrtio oko Pistoriusa: Nikada joj nije rekao 'volim te'
7

SMS poruke jasno pokazuju kako je Pistorius nepošteno kritizirao Reevu i nije mario o njezinim osjećajima. Pistorius kaže kako žali što joj nije rekao da je voli

VIDEO

U nastavku unakrsnog ispitivanja u četvrtak, Oscar Pistorius rekao je kako nikada nije verbalno napao Reevu Steenkamp, a žali što nije imao prilike reći joj koliko je voli. 

Tužitelj Gerrie Nel izdvojio je nekoliko poruka koje je par izmijenio i optužio atletsku zvijezdu da je vikao na nju i ponašao se sebično. Poruke jasno pokazuju kako ju je nepošteno kritizirao i nije mario o njezinim osjećajima.

Pistorius: Reeva nikada nije lagala!

- Nisam se loše odnosio prema njoj - rekao je Pistorius, a na pitanje je li Reeva onda lagala, rekao je:

- Nikada nije lagala!

Nel se osvrnuo na poruku u kojoj se Reeva žalila jer joj je Pistorius prigovarao da je žvakala žvaku te na jednu u kojoj ju je optužio da je koketirala na zabavi.

- Bili ste dovoljno jaki u toj vezi da kažete obuzdaj naglasak, prestani žvakati žvaku - rekao je tužitelj, a Pistorius je tvrdio kako joj je rekao da makne žvakaću prije nego što stanu pred kamere.

Najduže poruke bile su 'boo boo, baa baa

Nel je zatim konstatirao da Pistorius nikada nije odgovorio na Reevinu poruku 'Ja sam djevojka koja se zaljubila u tebe'. Poruku 'Volim te' dobila je dva puta, ali od majke. 

Mislim da se Reevini roditelji nikada neće htjeti sastati sa mnom. Užasno mi je žao što sam uzeo život njihove kćeri, rekao je Oscar

- Osim 'boo boo, baa baa' nikada niste napisali dugačku poruku Reevi. Zato što se svijet vrtio oko gospodina Pistoriusa - rekao je Nel na sudu u Pretoriji. 

Pistorius već četvrti dan svjedoči o ubojstvu djevojke Reeve Steenkamp na Valentinovo prošle godine. Ne priznaje krivicu za ubojstvo jer tvrdi kako je zamijenio djevojku za uljeza. Atletičar i dalje govori da bi se želio susresti s njezinim roditeljima kako bi se ispričao, piše CNN.

- Mislim da se oni nikada neće htjeti sastati sa mnom. Užasno mi je žao što sam uzeo život njihove kćeri - rekao je. 

Za incident u restoranu u Johannesburgu prošle godine tvrdi kako nije on pucao. Podsjetimo, njegov pištolj opalio je ispod stola, a Pistorius kaže kako se to dogodilo samo od sebe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.