News

Komentari 239

Liječnica iz KB Dubrava: 'Cijepila sam se jer želim svoj život nazad, zagrliti svoje roditelje'

Liječnica iz KB Dubrava: 'Cijepila sam se jer želim svoj život nazad, zagrliti svoje roditelje'

Mislim da skupa svjedočimo jednom velikom trenutku-početku cijepljenja, za koje vjerujem da će predstavljati prekretnicu u liječenju bolesti, rekao je Beroš...

Ministar zdravstva Vili Beroš zajedno s dr. Ivicom Lukšićem oko 13 sati posjetio je KB Dubrava gdje su se cijepili zdravstveni radnici, povodom čega je ministar Beroš dao izjavu za medije.

- Upravo smo cijepili prvo dvoje djelatnika. Za sve nas je ovo veliki dan jer stvara novu perspektivu u liječenju protiv pandemije covida-19 - kazao je dr. Lukšić.

POGLEDAJTE VIDEO: Prvo cijepljenje u Hrvatskoj!

- Mislim da skupa svjedočimo jednom velikom trenutku - početku cijepljenja, za koje vjerujem da će predstavljati prekretnicu u liječenju bolesti covida. Mislim da ova godina nije mogla završiti boljim darom nego početkom cijepljenjem. To je bila godina puna izazova, koja je bila veliki test za sve nas - poručio je Beroš.

Vlasta Merc, liječnica koja se cijepila, kazala je da od početka epidemije liječi oboljele od COVID-a. '

- Neću vam reći da je ovo teško raditi jer ovo je naš poziv. Najteže je pacijentima koji se bore za život. COVID je jedna zaista grozna, smrtonosna bolest - rekla je lijčenica za Dnevnik.hr.

Kaže da se cijepila jer želi svoj život nazad.

- Želim zagrliti svoje roditelje bez straha da ću ih zaraziti, da me moje devetogodišnje dijete ne pita o eboli, koroni i drugim zaraznim bolestima, nego da pričamo o temama koje su za njegove vršnjake - rekla je liječnica.

- Ako budem u mogućnosti, odužit ću se Dubravi i svim djelatnicima, razmišljat ćemo o dodavanju novih i stručnih i znanstvenih elemenata, a i dodavanju novih djelatnosti. Kad jednom ova epidemija završi, to će biti znak hvale za sve ove u KB Dubrava - zaključio je Beroš.

Beroš je na kraju pozvao i građane da se cijepe protiv covida-19.

POGLEDAJTE VIDEO: Prvo cijepljenje i u Zagrebačkoj županiji korisnika i djelatnika Doma za starije Kraljev vrh

Najčitaniji članci