News

Komentari 57

Svjedokinja nesreće pijanog HDZ-ovca: 'Bio je sam u autu, rekao je da ne zovemo policiju'

Svjedokinja nesreće pijanog HDZ-ovca: 'Bio je sam u autu, rekao je da ne zovemo policiju'

Pojavila se još jedna svjedokinja nesreće HDZ-ovog župana Dekanića koji tvrdi da tu večer nije vozio. Ona je za RTL ispričala sve. Kaže da će isto ponoviti USKOK-u, ali ne i policiji jer im ne vjeruje

Čovjek je izlazio iz auta, jedva je izlazio iz auta, ja sam prišla, pitala je li ozlijeđen, ima li još nekoga unutra, da bi on izjavio - ne, da je sam, rekla je svjedokinja u prometnoj nesreći župana vukovarsko-srijemske županije Damira Dekanić koji je u uskrsnoj noći sam slupao službenu Škodu, prenosi RTL.

- Imam obitelj, imam djecu, bojim se kako će njihova budućnost ići dalje ako danas-sutra uperi prstom u njih i kaže - ti si bio protiv mene - rekla je svjedokinja koja je odlučila ostati anonimna.

Podsjetimo, Vukovarsko-srijemski župan Damir Dekanić sudjelovao uoči Uskrsa u prometnoj nesreći u Cerni, između Vinkovaca i Županje, i to, kako tvrdi, kao suvozač u službenom automobilu iako se u dijelu medija i u javnosti provlači teza da je on bio vozač.

Dekanić je tvrdio kako automobil na njegovu zamolbu, budući da je bio pod utjecajem alkohola, vozio njegov poznanik. Kako je otkriveno, taj poznanik je zapravo njegov rođak, famozni K.B., koji je 2015. izbo čovjeka i nije završio u zatvoru.

U prometnoj nesreći nitko nije stradao, a učinjena je šteta na službenom automobilu Vukovarsko-srijemske županije.

- Nismo bili jedini, ne, bilo nas je više - izjavila je svjedokinja te potvrdila kako je bilo još svjedoka.

Žena dodaje da s njom policija nije pričala te da je Župan tražio je da se ne zove policija. 

Došao je crni auto

- Da se ne zove policija, da će on nadoknaditi štetu svima - rekla je.

- Nije mogao naći mobitel i onda je vlasnica sa svog mobitela zvala nekakav broj koji je on rekao. Mislim da je bio ženski glas - rekla je svjedokinja.

Naime, nakon što je vlasnica oštećenog automobila nazvala broj koji joj je izdiktirao Dekanić, ubrzo je stigao Krešimir Bićanić – osoba za koju župan i dalje tvrdi da je vozila njegov automobil.

'USKOK-u ću reći sve, policiji ne jer im ne vjerujem'

U priopćenju vukovarsko-srijemske Policijske uprave prije desetak dana bilo je navedeno da je 52-godišnjem suvozaču izmjereno 1,44 promila alkohola u krvi te da 37-godišnji vozač nije bio bod utjecajem alkohola.

Svjedokinja otkriva kako je on došao crnim automobilom koji se vidi na snimci.

- Ne vjerujem policiji - rekla je te dodala kako je spremna sve svjedočiti USKOK-u, ali ne i policiji.

Najčitaniji članci