Obavijesti

News

Komentari 87

Svodnici dobili uvjetne kazne, morat će vratiti 125.500 kuna

Svodnici dobili uvjetne kazne, morat će vratiti 125.500 kuna
1

Priznali su podvođenje: Nebojša Perunović dobio je pet, a Sara Sikirić dvije godine uvjetno. Mnogi poznati svjedoci zbog njihova su priznanja izbjegli dolazak na sud

VIDEO

Nebojša Perunović (61) i Sara Sikirić (24) jučer su na Općinskom sudu u Zagrebu proglašeni krivima da su od ožujka do lipnja ove godine u Zagrebu i drugim gradovima organizirali elitnu prostituciju. Perunović zvani Pančo, inače poznati fizioterapeut, dobio je dvije godine zatvora, odnosno pet godina uvjetno i mora državi vratiti 100.000 kuna koje je protupravno stekao. Sara Sikirić dobila je šest mjeseci zatvora, odnosno dvije godine uvjetno, i mora vratiti 25.500 kuna. To znači da ni Pančo ni Sara neće u zatvor ako u tom periodu ne počine isto ili slično kazneno djelo. Oboje su na sudu priznali podvođenje. Perunovića, koji je presudu čekao u pritvoru, pustili su na slobodu. Odvjetnici okrivljenika izjavili su kako su očekivali takvu presudu.

- Naravno da smo zadovoljni. Perunović je sad slobodan čovjek - rekao nam je njegov odvjetnik Draško Šoć. Dodao je kako je jedan od razloga za priznanje Perunovićevo loše zdravstveno stanje, odnosno težak oblik dijabetesa. Zato je želio da se sve što prije završi.

Sara je pak odlučila priznati, prema riječima njezine odvjetnice Jadranke Sloković, kako bi izbjegla daljnje suđenje i medijsko izlaganje zbog kojih su ona i obitelj imali neugodnosti. Jedini problem predstavlja joj plaćanje 25.500 kuna jer nema novca pa će zatražiti da iznos plati u ratama ili da se prolongira rok vraćanja duga.

Odjevena u elegantno odijelo s trendovskim lakiranim crnim štiklama s platformama, Sara je projurila kraj okupljenih fotoreportera. Lice je zaklonila dugom tamnom kosom. Presudu nije komentirala.

Nakon priznanja koje je Panči i Sari vjerojatno osiguralo uvjetne kazne, odvjetništvo je odustalo od pozivanja 27 svjedoka koje su predlagali na početku suđenja. Među njima su, prema najavama odvjetnika, trebali biti mnogi poznati hrvatski sportaši, zdravstveni djelatnici, poslovni ljudi, a čak i neki bivši ministri... Ovim priznanjem svio oni izbjegli su pojavljivanje na sudu.

Djevojke su podvodili u hotelima i na jahtama

Nebojša Perunović imao je u zagrebačkom Domu sportova salon za masažu Pancho Sport Club. Djevojke, među kojima su navodno i poznate starlete, manekenke i pjevačice u usponu, prostituirale su se u salonu, ali i u hotelima te na jahtama. Cijene su bile od 500 do 3500 eura, koliko su Sara i prijateljica dobile za četiri dana na jahti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...
FELJTON: ČERNOBIL, 3. DIO

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...

Hrabro su ušli ispod reaktora i ispustili vodu, ali i tamo su prošli pravu dramu jer su ostali bez svjetla. Iako su znali da riskiraju bolnu smrt od radijacije, otišli su i spasili svijet od još veće katastrofe...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.