Obavijesti

Promo sadržaj

Tableti koji ostavljaju bez daha nikad viđenim mogućnostima

Tableti koji ostavljaju bez daha nikad viđenim mogućnostima
3

U dinamičnom svijetu prepunom izazova tehnologija je naš neizostavan oslonac. Svakodnevno imamo potrebu za vrhunskim performansom kada je u pitanju posao, rutinski dnevni izazovi ili zabava

Pri tome se najčešće oslanjamo na svoj pametni telefon, ali što ako jednostavno trebamo otići korak dalje? Novi Samsung tableti Galaxy Tab S7 i S7+ ogledni su primjer za rušenje svih granica u najelegantnijem izdanju do sada. Osim estetski besprijekornog dizajna i najsuvremenijih specifikacija, ovi tableti ostavljaju bez daha i zavidnim arsenalom mogućnosti koji bez sumnje predvode industriju kada je riječ o radu i zabavi.

Rad neuvjetovan vremenom i prostorom

Ako ste se ikada našli u situaciji da morate raditi u pokretu, sigurno znate koliko je pri tome važna praktičnost, a upravo to je jedna od glavnih odlika novih Samsung tableta. Zaslone od 11 inča na Galaxy Tab S7 i 12,4 inča na Tab S7+ tabletima odlikuje i izuzetna brzina od 120 Hz što će vaš rad učiniti, brzim, efikasnim i preglednim. Bez obzira na to što je odaziv zaslona savršen, Samsung uvijek nastoji ponuditi korak više te uz svoje nove tablete nudi i opcionalnu tipkovnicu koja vam omogućuje funkcije računala u nikad komfornijem izdanju. Upravljanje Microsoft Office aplikacijama i PDF dokumentima dovedeno je na apsolutno novu razinu, a to nam jamči i najmoćnija olovka na svijetu, Samsung S Pen olovka koja vam omogućuje stvaranje i uklanjanje bilješki na vašim digitalnim dokumentima kao na papiru.

Iskra koja započinje plamen vaše kreativnosti

Mogućnosti napredne S Pen olovke ne staju na stvaranju bilješki. Ovaj čarobni štapić dolazi u nikad inteligentnijem izdanju, što je i prikladno za čudo tehnologije poput novih Galaxy Tab S7 i S7+ tableta. Kako bismo uživali maksimalan komfor, nova S Pen olovka se magnetski pričvršćuje na poseban prostor smješten na poleđini tableta, koji služi i za bežično punjenje olovke. Osim toga, novu S Pen olovku krase i pametne značajke poput pamćenja naših estetskih preferencija u korištenju olovke. Međutim, ponosnim majstorima krasopisa neće trebati nikakvi estetski efekti jer osjećaj pisanja nikad nije bio prirodniji zahvaljujući izuzetno niskoj latenciji te udobnom i čvrstom hvatu.

Upotrijebite ju zajedno sa softverom Clip Studio Paint predinstaliranim na Galaxy Tab S7 i S7+ tablete te crtajte poput profesionalca gdje god se nalazili. A profesionalac možete biti i u dizajnu što vam omogućuje besplatna aplikacija Canva. Osim brojnih materijala koje možete pronaći u ovoj uzbudljivoj aplikaciji, uvijek možete posegnuti u svoju maštu i uhvatiti vlastite fotografije. S obzirom na to da se radi o Samsung uređaju, možemo pretpostaviti da dolazi uz vrhunsku kameru. U ovom slučaju riječ je o ultraširokokutnoj kameri koja savršeno ide uz široki Super AMOLED zaslon.

Bok uz bok igraćim konzolama

Koristiti ove brojne tehnološke atribute novih Galaxy tableta isključivo u poslovne svrhe bi stvarno bio grijeh. Najveći Super AMOLED zaslon u kombinaciji s kvalitetnim zvukom iz četverostrukih zvučnika koji donose AKG i Dolby Atmos jamči doživljaj gledanja filmova baš kao u kinu. Ispod ovog veličanstvenog zaslona krije se najbrži procesor ikad u Galaxy Tab uređaju, koji vam omogućuje mobilni gejming na najvišoj razini.

Kakva baterija mora napajati svu tu moć?

Samsung je još jednom za maksimalnu produktivnost u poslu i uživanje u zabavnim sadržajima osigurao samo najbolje, a u ovom slučaju se radi o najvećoj ikad inteligentnoj bateriji od 10,090 mAh. Uz tu snagu možete bezbrižno odraditi jedan dobar filmski maraton jer ova baterija može isporučiti čak 15 sati neprekidne reprodukcije videozapisa, a zahvaljujući super brzom punjaču od 45W – vrlo brzo ste natrag u igri. Upravo vrhunska baterija i briljantan zaslon neupitno izdvajaju Samsung od ostatka, a novi Galaxy Tab S7 i S7+ tableti ne samo da nisu iznimka, nego i postavljaju potpuno nove standarde.

Za više informacija posjetite službenu stranicu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura