Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ugušio svoju djecu benzinom, a onda zapalio automobil i sebe...

Žena je na sudu rekla da je Mohammed nježan i tih muškarac koji mjesecima prije napada nije pokazivao da je nasilan. Nju je probudio protupožarni alarm i uspjela se spasiti

Endris Mohammed court case
Foto: West Midlands Police

Endris Mohammed (47) vozač taksija iz Birminghama je dobio kaznu od 33 godine zatvora zbog ubojstva sina (8) i kćeri (6). Dobio je i deset godina za pokušaj ubojstva supruge.

Ona je spavala u vrijeme kada je ubio djecu. Djecu je ugušio tkaninom koja je bila natopljena benzinom. Zadobila su kemijske opekline lica te opstrukcije dišnog sustava. Nakon ubojstva zapalio je ulazna vrata kuće i pobjegao. Zločin je počinio u listopadu prošle godine. Nakon zločina podmetnuo je požar na suvozačkom mjestu u svojem taksiju. Tada je zadobio opekline.

Žena je na sudu rekla da je Mohammed nježan i tih muškarac koji mjesecima prije napada nije pokazivao da je nasilan. Rekla je da je nju probudio protupožarni alarm i da je mislila da djeca spavaju kada ih nije mogla probuditi.

Njegovi odvjetnici su na sudu tvrdili da je Mohammed bio u depresiji zbog nesigurne budućnosti i financijske situacije.

Navodno je planirao počiniti samoubojstvo. No na sudu su tužitelji dokazali da je obitelj mogla sigurno živjeti od novca koji je zarađivala njegova supruga, piše SkyNews. Tužitelji su rekli i da Endris Mohammed najvjerojatnije nije planirao samoubojstvo što dokazuje činjenica da je neposredno prije zločina podigao novac. 

Možda vas zanima i ovo:
Message