Obavijesti

News

Technomarket Mall of Split šokira akcijskim cijenama

Technomarket Mall of Split šokira akcijskim cijenama
2

ŠOK i nevjerica dočekat će sve koji prvi posjete novu Technomarketovu Mall of Split prodavaonicu koja se otvara u četvrtak, 3. ožujka u 11 sati.

Naime, vodeći prodajni lanac malih kućanskih uređaja, bijele tehnike i potrošačke elektronike u regiji povodom dolaska u najveći shopping centar u Dalmaciji odlučio je pokloniti pravu ŠOK terapiju svima koji boluju od visokih cijena, a vole i trebaju kvalitetne brendove kao što su Samsung, LG, Philips, Panasonic, Toshiba, Bosch, Electrolux, Gorenje, Acer, Lenovo, HP, Canon ili Braun.

Premijernim posjetom Technomarketovih 1160 m2 u prizemlju Mall of Split najviše će profitirati oni koji se odluče na kupnju upravo na samom otvorenju, jer će tada moći nabaviti sušilo za kosu i epilator zajedno za samo 69 kn (za ovu cijenu dobivaju se, dakle, dva uređaja!!!), ostvariti ŠOKantni popust od  1.800 kn na Philips Lumea IPL sustav za trajno uklanjanje dlačica (redovna cijena 3.299 kn – ŠOK cijena koja vrijedi samo 3. ožujka 1.499 kn!) kao i 20% na Samsung hladnjake. Naravno, ovo je samo dio nevjerojatne ponude, jer će odličan posao napravit i svi koji prvi nabave Gorenje perilicu rublja W-2703 uz uštedu od 500 kn (akcijska cijena  2.299 kn, umjesto redovnih 2.799 kn), parnu postaju Tefal za 1.399 kn (redovna cijena 1.999 kn), 32'' HD Led TV Neo po 1.299 kn (dijagonala ekrana 82 cm!!!) ili bilo koji Braun brijači aparat i šišač uz kojeg će sasvim besplatno dobiti na poklon Old Spice paket.

Ovom ŠOK akcijom Technomarket nastavlja svoju misiju pod nazivom Tehnika dostupna svima u svakom trenutku, a kojom je u Hrvatskoj, s otvorenjem nove trgovine u Mall of Split, obuhvaćeno njihovih 17 prodajnih mjesta u 14 gradova te Technomarket web shop. Nakon početnog pozitivnog ŠOKa Technomarket će nastaviti i dalje ugodno ŠOKirati sve kupce Mall of Splita kreiranjem jedinstvenih akcijskih ponuda koje kupci mogu pronaći u mjesečnom letku, koji osim odličnih cijena sadrži i brojne druge aktualne pogodnosti poput poklona uz kupnju, mogućnosti zamjene staro za novo ili produljenog jamstva.

Više informacija o Technomarketovim pogodnostima možete pronaći na www.technomarket.hr .

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mislite da je 'Hej Slaveni' bila himna Jugoslavije? Varate se...
KRONIKE POVJESNIČARA

Mislite da je 'Hej Slaveni' bila himna Jugoslavije? Varate se...

Tijekom 1984. raspisan je novi, ujedno i posljednji natječaj za jugoslavensku himnu

Gdje su danas članovi Rive? 'Ja sam pobijedio na Euroviziji, ali danas vozim taksi i sretan sam'
DOVELI EUROSONG U ZAGREB

Gdje su danas članovi Rive? 'Ja sam pobijedio na Euroviziji, ali danas vozim taksi i sretan sam'

Plus+ Na vrhuncu slave zadarsku grupu ugasio je rat. I svatko je otišao svojim putem. Emilija Kokić (55) jedina je ostala na estradi, no u međuvremenu je postala i psihoterapeutkinja te ima školu pjevanja
PROSLAVITE USPJEH LASAGNE Zgrabi Oranž  za 7 € i uzmi 20 € na Woltu i 77 € drugih kupona!
ČASTIMO POPUSTOM I DANAS!

PROSLAVITE USPJEH LASAGNE Zgrabi Oranž za 7 € i uzmi 20 € na Woltu i 77 € drugih kupona!

Zbog fantastičnog uspjeha Baby Lasagne akcija traje i cijelu nedjelju! Zgrabi fantastičnu ponudu