Obavijesti

Promo sadržaj

Termalna voda za kožu o kakvoj sanjate

Termalna voda za kožu o kakvoj sanjate
4

Nakon soli, UV zračenja i visokih temperatura koži je potrebna dodatna hidratizacija, a vama će dobro doći još nekoliko dana odmora. Spojite ugodno s korisnim i opustite se u olimskoj vodi Terma Olimia

Nakon godišnjeg odmora ostao vam je brončani ten, no koža vam je suha i neelastična. Termalna voda provjereno je prirodno sredstvo koje će joj vratiti stari sjaj i baršunasti osjećaj. 
 
Jeste li znali da termalna voda pomaže u borbi protiv hiperpigmentacije, a oslobodit će vas i odumrlih stanica? Osim što čisti, tonizira, vlaži kožu, posebno nakon duljeg boravka u suhim, klimatiziranim prostorijama, odlična je zamjena za kreme i losione kod osoba s masnom kožom, dok suhu štiti od vanjskih utjecaja. Njezina umirujuća snaga blagotvorno utječe na najosjetljiviju kožu, a umiruje onu koja se pretjerano izlagala suncu. Izvrstan je antioksidant, obnavlja hranjive sastojke i minerale koje koža i kosa gube svakodnevno, ublažava nelagodu nakon estetskih postupaka poput uklanjanja dlačica ili brijanja te dermatoloških postupaka poput lasera ili pilinga. Ublažava upalna i nadražujuća stanja te umiruje svrbež i crvenilo povezano s ubodima insekata i alergijama, a pomaže i u liječenju i sprečavanju tamnih krugova ispod ruke i ispod očiju. 

Termalna voda u Termama Olimia izvrsno se uklapa u priču o revitalizaciji kože, tijela i duha pa su ove slovenske terme u Podčetrteku savršen kutak za predah i ugađanje samom sebi. Profinjena atmosfera koja započinje dobrodošlicom uz čašu zdrave olimske termalne vode idealne za detoks, dobar je način i da  se obračunate s post vacation bluesom, jer odmora i putovanja nikad dovoljno. Plivanje u bazenima s termalnom vodom, neće samo revitalizirati vašu kožunego i opustiti mišiće, smanjiti napetost i potaknuti prokrvljenost tkiva te osnažiti tjelesne obrambene mehanizme. Zbog iznimnog kemijskog sastava olimska voda koristi se i u liječenju kožnih bolesti, a ne zaboravite da plivanje u termalnoj vodi otpušta hormon sreće endorfin. 


 
Uključite u svoju termalnu bajku Svijet sauna i opuštajuće tretmane u Wellnessu Orhidelia, službeno najboljem slovenskom wellnessu već desetu godinu i ostanite u ljetnom raspoloženju još dugo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!