Obavijesti

News

Komentari 96

Teško se ozlijedio: Maloljetnik pokušao rastaviti petardu...

Djevojčicu (7) u Velikoj Kosnici pogodila je raketa, muškarcu (51) je u Zaprešiću eksplodirala petarda u ruci, Muškarcu u Splitu krhotina petarde upala je u oko...

VIDEO

Koliko je opasna pirotehnika najbolje govore podaci nakon novogodišnjeg slavlja. Na području Zagreba policija je zabilježila jednu tešku ozljedu ruke te dvije lakše ozljede, dok je u Splitu jednom muškarcu krhotina petarde završila u oku. Kod Županje, pak, eksplozivna naprava teško je ozlijedila 14-godišnjaka.

Na području zagrebačkog Črnomerca maloljetnik (17) je u ponedjeljak oko 12 sati teško ozljedio ruku. On je rastavio petardu jer je htio složiti imporoviziranu napravu, no tada mu je eksplodirala u ruci. Maloljetnika su prevezli u KBC Sveti duh. 

Muškarcu (51) petarda eksplodirala u ruci, djevojčicu (7) pogodila raketa

U Zaprešiću je, pak, muškarac M. M. (51) lakše ozlijedio ruku. On je u ponedjeljak oko 23.50 sati bacao petarde, te mu je jedna vjerojatno eksplodirala u ruci. Njega su isto prebacili u KB Sveti duh. 

U Velikoj Kosnici lakše je ozlijeđena djevojčica (7) koju je najvjerojatnije pogodila raketa. Prevezli su je na Rebro.

Krhotina petarde upala mu u oko

Na dočeku Nove godine na splitskoj rivi, pak, krhotina petarde ozlijedila je 33-godišnjeg Splićanina. On je pratio novogodišnji koncert kad je u njegovoj blizini eksplodirala petarda. Krhotina mu je upala u oko i odmah je prevezen u splitsku bolnicu. Liječnici su ustanovili tešku tjelesnu ozljedu, a policija pokušava pronaći osobu koja je aktivirala eksplozivnu napravu.

Kod Županje se teško ozlijedio tinejdžer (14)

U Gradištu kod Županje, 14-godišnjak je u ponedjeljak oko 20,40 sati zadobio teške ozljede kada je aktivirao eksplozivnu napravu. Zadržali su ga na liječenju u vinkovačkoj Županijskoj općoj bolnici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 96

VIDEO

VIDEO Olujno nevrijeme stiglo u Hrvatsku: Vjetar čupao stabla, neka mjesta ostala bez struje
UPOZORENJE DHMZ-A

VIDEO Olujno nevrijeme stiglo u Hrvatsku: Vjetar čupao stabla, neka mjesta ostala bez struje

SAMOBOR - Olujni vjetar slomio je dreveće koje je palo na cestu kod Samobora i otežala promet. - Stabla su pala na ulazu u Samobor, odnosno izlaz Bobovica sa autoceste ispred Bregane - rekao nam je čitatelj. Velika promjena vremena s jakom kišom i olujnim vjetrom već je u ponedjeljak poslijepodne i navečer stigla u neke krajeve naše zemlje. Za središnji i istočni dio Hrvatske oglašen je narančasti meteoalarm zbog grmljavinskog nevremena. Za ostatak zemlje oglašen je žuti meteoalarm zbog grmljavine. U nekim mjestima nema struje.

Susjedi o vozaču koji je pregazio curicu: 'Mladić je danima pazio kako vozi, ali cesta je užasna'
TRAGEDIJA U DUGOM SELU

Susjedi o vozaču koji je pregazio curicu: 'Mladić je danima pazio kako vozi, ali cesta je užasna'

Vozač kamiona skretao je u sporednu ulicu i pritom udario djevojčicu. ‘Ljudi pomozite, zovite Hitnu’, u šoku je vikao vozač
Među osumnjičenima i poznati gospodarstvenik? Uhićenja u četiri županije zbog droge...
AKCIJA POLICIJE I USKOKA

Među osumnjičenima i poznati gospodarstvenik? Uhićenja u četiri županije zbog droge...

U tijeku su uhićenja i hitne dokazne radnje na području Zagreba, Osječko-baranjske, Bjelovarsko-bilogorske i Splitsko-dalmatinske županije...