Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tijelo mrtve majke rashlađivao u kadi pa je zakopao u garaži...

Dođe mi da ju zadavim, mjesecima leži nepokretna, hranim je, kupam, brinem o njoj, navodno je osumnjičeni Beograđanin govorio susjedima prije nego je mrtvu majku danima držao u kući, a onda je zakopao...

Foto: Telegraf / Screenshot
37 komentara

Beograđanina Slobodana P. policija je odvela na ispitivanje nakon što je otkriveno da je vlastitu majku zakopao u rupi u garaži. 

Prema prvim informacijama, on je majku zakopao 20. listopada, a policiji je rekao da je prirodnom smrću umrla 11. listopada. 

Devet ju je dana dakle držao u kući. 

- Najprije ju je držao u kući, a kad je njeno tijelo počelo smrdjeti, Slobodan je majku stavio u kadu. Na njeno je tijelo stavljao boce sa zaleđenom vodom. Kad je smrad postao još snažniji, majku je zakopao u garaži. Svojoj supruzi, koja živi u drugoj kući s njihovim sinom, ali u istom dvorištu, rekao je da je majka u bolnici, ali njoj je to bilo sumnjivo. Nije se mogao sjetiti kako se zove bolnica, a njoj je sve postalo jasno kad ga je vidjela da kopa rupu u garaži, ispričao je anonimni izvor Telegrafu

ZBOG MIROVINE? Užas u Srbiji: U garaži zakopao majku, prijavila ga je supruga...

Beograđanin je navodno i ranije susjedima govorio da mu 'dođe da ju zadavi'. 

- Dođe mi da ju zadavim, mjesecima leži nepokretna, hranim je, kupam, brinem o njoj, navodno je Slobodan P. pričao susjedima. 

Policiji je rekao da ju je sahranio u garaži jer nije imao novac za sprovod. Na pitanje zašto nije zvao Hitnu pomoć kako bi majku sahranili o državnom trošku, rekao je da nije znao da postoji ta mogućnost. 

Slobodana je na kraju policiji prijavila njegova supruga kojoj je bilo sumnjivo što majku svog supruga nije vidjela danima. Prema neslužbenim informacijama kojima raspolažu srbijanski mediji, majka Slobodana P. primala je mirovinu od oko 1700 eura što je mogući motiv za njegovo sakrivanje njene smrti te zakapanje tijela u garaži. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message