Obavijesti

News

Komentari 24

Tim Hitne pomoći na bolovanju zbog prijetnji: 'Pobit ću vas!'

Tim Hitne pomoći na bolovanju zbog prijetnji: 'Pobit ću vas!'
1

Sanja Nazlić iz splitske policije u četvrtak je izjavila kako se na mjestu trostrukog ubojstva u subotu okupilo više osoba, pri čemu je jedna od njih iz susjedne ulice viknula: 'Ubili su mi prijatelja, sve ću vas pobiti'...

Splitska policija i dalje istražuje tko je tijekom subotnje intervencije Hitne pomoći na Šperunu, gdje su ubijene tri osobe, zaprijetio da će" sve pobiti", a zbog tih prijetnji je cijeli tim Hitne pomoći (liječnik specijalist, tehničar i vozač) od nedjelje na bolovanju.

Sanja Nazlić iz splitske policije u četvrtak je Hini izjavila kako se na mjestu trostrukog ubojstva u subotu okupilo više osoba, pri čemu je jedna od njih iz susjedne ulice viknula: "Ubili su mi prijatelja, sve ću vas pobiti", ali nitko nije vidio tko je to uzviknuo.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa ...

- Policija istražuje što se točno dogodilo i tko je to viknuo. Do sada smo na te okolnosti razgovarali s nekoliko osoba. Za sada znamo da tom prilikom nitko nije vidio oružje, a nakon povika su se svi prisutni razbježali - rekla je Nazlić.

Na Facebooku je objavljen poziv na prosvjed podrške 25-godišnjem Filipu Zavadlavu koji je uhićen pod sumnjom da je počinio trostruko ubojstvo. Prosvjed bi se trebao održati ove subote u 16 sati na Rivi, no u policiji kažu kako im do jutros prosvjed nije prijavljen.

Zadnje pismo ubojice: 'Nisam spavao, ali riješit će se to...'
Zadnje pismo ubojice: 'Nisam spavao, ali riješit će se to...'

Trostruko ubojstvo dogodilo se u subotu, u 15.35 sati na Šperunu i u Radmilovićevoj ulici, gdje su iz automatske puške ubijeni Marino Paić, Jurica Torlak i Marin Boban. Nešto manje od tri sata kasnije policija je u kafiću u splitskom kvartu Skalice uhitila 25-godišnjeg Filipa Zavadlava, kojega sumnjiče za teška ubojstva i općeopasnu radnju. 

S obzirom da u policiji i kod državnog odvjetništva nije komunicirao, Zavadlav je prebačen u zagrebačku zatvorsku bolnicu gdje čeka psihijatrijsko vještačenje. Zastupa ga odvjetnik Branko Šerić koji se, kako je izjavio medijima, nada da će svog branjenika moći posjetiti tek u ponedjeljak.