News

Komentari 14

Tito čuva Zvicera u J. Americi, javio se i njegov odvjetnik: 'Moj klijent ne jede ćevape od ljudi'

Tito čuva Zvicera u J. Americi, javio se i njegov odvjetnik: 'Moj klijent ne jede ćevape od ljudi'

Za narkobosom Radojem Zvicerom (38) tragaju i srpska i crnogorska policija zbog ubojstava, trgovine drogom i drugih kaznenih djela

Narkobos Radoje Zvicer (38), vođa 'kavačkog klana' kojeg sumnjiče za mučenje, ubojstva i mljevenje ljudi u velikim mašinama za meso, navodno se krije u Kolumbiji gdje ga čuvaju pripadnici narko-kartela u Medellínu, koji su naslijedili poslove Pabla Escobara.

Kako saznaje Kurir, narkobosu utočište u Južnoj Americi pružaju narkobos zvani Tito za kog se vjeruje da je Srbin, ali i ekipa Dejana Stojanovića Keke. Ovi kriminalci iz Srbije i Crne Gore tamo žive već godinama u suradnji s lokalnim kartelima 

Zvicera traži  i Srbija

Navodno, Zvicer stalno mijenja boravište, a sumnja se i da koristi nekoliko krivotvorenih putovnica. 

I srpski predsjednik Vučić je prije nekoliko dana spominjao Južnu Ameriku u kontekstu Zvicerovog kretanja, obećavši mu uhićenje gdje god se krio.

Za njime tragaju i srpska i crnogorska policija zbog ubojstava, trgovine drogom i drugih kaznenih djela.

Odvjetnik: To su laži, moj klijent je obiteljski čovjek

Odvjetnik Radoje Zvicera, za kojim se inače traga, po prvi put se obratio javnosti preko pisma, koje je poslao redakciji Kurira.

U pismu je objasnio kako njegov klijent nema nikakve veze sa izvršenjem bilo kakvog kriminalnog djela na teritoriju Srbije te da je sve što je izrečeno protiv njega, kao što su natpisi da jede ćevape od ljudskog mesa,  neistina i ruši njegova osnovna ljudska prava.

Dodao je i kako je njegov klijent pošten i obiteljski čovjek te da nije okrivljen niti optužen ni u kakvom postupku.

Najčitaniji članci