News

Komentari 77

Tko je SDP-ovac Stjepan Kovač? Fingirao suze i izmislio dostavu u 21. stoljeću. Čak i sve skicirao

Tko je SDP-ovac Stjepan Kovač? Fingirao suze i izmislio dostavu u 21. stoljeću. Čak i sve skicirao

Stjepana Kovača, bivšeg gradonačelnika Čakovca i SDP-ovog saborskog zastupnika terete da je lažirao prijetnje smrću kako bi policija otkrila blogera koji piše loše o njemu. I da, izmislio je dostavu

Stjepan Kovač, SDP-ovac i bivši gradonačelnik Čakovca, osumnjičen je da je lažirao prijetnje smrću i udružio se s policajcem i još jednim čovjekom kako bi spriječio blogera da piše loše o njemu dok su u tijeku bili izbori za gradonačelnika.

Izbore je izgubio, a sad bi mogao izgubiti i imunitet. DORH je tražio skidanje imuniteta, terete ga da se udružio s policajcem i još jednom osobom koja je pisala lažne SMS prijeteće poruke kako bi ispalo da sve radi bloger i da policija pokrene krim istragu.

Na kraju je i pokrenula, čovjeka su priveli, a Kovač je još pritiskao da požure s istragom. Imao je i srcedrapajuću presicu na kojoj ga je Peđa Grbin grlio, a on je plakao tvrdeći da mu prijete smrću.

Pogledajte video: Lažne suze SDP-ovca

Tko je Stjepan Kovač?

Rodio se 9. veljače 1976. u Čakovcu, završio je Međimursko veleučilište u Čakovcu (VŠS - stručni prvostupnik računarstva).

Bio je gradonačelnik Čakovca, izabran na listi Socijaldemokratske partije Hrvatske, Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata, Hrvatske seljačke stranke i Hrvatske stranke umirovljenika.

Ove godine izgubio je u drugom krugu od Ljerke Cividini.

Izumio je - dostavu

Prošle godine pisali smo o Stjepanu Kovaču kao o čovjeku koji je u 21. stoljeću izumio - dostavu.

Ta briljantna ideja pala mu je napamet dok je bio u samoizolaciji.

Čak je sve skicirao, nacrtao je kamiončić, povrće...

Kompletni plan kako bi građani u vrijeme korone mogli dobiti svježe namirnice pred kućni prag.

Da, dobro ste pročitali, dostava hrane. To je njegova ideja bila. Cijeli taj složeni proces povezao je strelicama, da ne bi bilo zabune, jer povrće prvo ide u kamion, a onda kamion ide od kuće do kuće.

Naravno, kao čovjek koji se drži propisa kraj voća i povrća napisao je - fiskalizacija.