News

Komentari 66

'To je bio biblijski potop! Ništa se nije vidjelo od kiše i leda...'

'To je bio biblijski potop! Ništa se nije vidjelo od kiše i leda...'

U samo desetak minuta jak pljusak i obilna tuča usporila je promet na autocesti A3 kod Kutine u smjeru Slavonskog Broda. Na asfaltu je bilo najmanje 15 centimetara vode

Padala je užasno jaka kiša koja je natopila okolna polja i jarak. Voda je počela navirati na više strana i potopila autocestu kod Kutine. Vozači su morali usporiti, a dio njih je i stao zbog jake tuče, ispričao nam je jedan od vozača s autoceste A3 Bregana - Lipovac.

POGLEDAJTE VIDEO:

U samo desetak minuta iz crnih oblaka u ponedjeljak popodne sručio se gust i jak pljusak i obilna tuča koja je nakratko obustavila, a kasnije i usporila sav promet na autocesti  kod Kutine u smjeru Slavonskog Broda. Na asfaltu je bilo najmanje 15 centimetara vode. Brzina je bila ograničena na 40 kilometara na sat, a promet preusmjeren na zaustavni trak.

POGLEDAJTE VIDEO:

- To je doslovno bio biblijski potop. Ništa se nije vidjelo od kiše, a leda je bilo posvuda - kazali su nam vozači.

Na sjevernom dijelu autoceste, koji vodi prema Zagrebu, u to vrijeme bile su i dvije prometne nesreće. U jednoj su se sudarila dva automobila, a u drugoj je vozilo sletjelo s ceste. Prema prvim informacijama, za nesreće je krivo žestoko nevrijeme.

Iz Hrvatskog autokluba također su sve vozače pozvali na oprez.

Najčitaniji članci