Obavijesti

News

Komentari 74

Todorića zezaju u Remetincu: 'Osudit će te na 19,99 godina!'

Todorića zezaju u Remetincu: 'Osudit će te na 19,99 godina!'
1

NA METI VICMAHERA Gdje si, zdravoljubac, dobacuju Gazdi korisnici ‘hotela Remetinec’ kad god imaju prigodu. Govore mu i da će ga na sudu osuditi na 19,99 godina zatvora

VIDEO

Zdravoljupci sad su tu, za energiju i akciju! Ja sam super jak i fin - žvak žvak, volim šalu, ples i otklanjam stres, pjevaju bivšem vlasniku Agrokora Ivici Todoriću ostali zatvorenici dok se šeta dvorištem ili kad ga ugledaju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:53

Todorić je u istražnom zatvoru zbog opasnosti od bijega, a odlukom izvanraspravnog vijeća Županijskog suda u Zagrebu iz zatvora može čim na bankovni račun suda sjedne 7,5 milijuna kuna. Oko milijun kuna već ima, jer su mu Britanci, prije nego što su ga izručili Hrvatskoj, vratili 118.000 funti s koliko je u Londonu jamčio da neće pobjeći.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Prijatelji stari, gdje ste? Ivica traži pomoć kako bi izašao van
Prijatelji stari, gdje ste? Ivica traži pomoć kako bi izašao van

- Ivica Todorić trenutačno zaista nema taj novac. Mi smo se nadali da ćemo moći nekom nekretninom premostiti taj problem, u tom pravcu smo i napravili određene pripreme, ali sad s ovim iznosom ćemo se morati pomučiti - rekao je prošli tjedan Gazdin odvjetnik Čedo Prodanović. Na pitanje ima li prijatelje ili poznanike koji bi mu mogli pozajmiti novac, Prodanović je odgovorio:

- Ima prijatelje, ali milijun eura nije mala stavka. Imam i ja puno prijatelja, ali ne znam koji bi to mogao. On možda ima neke bolje - rekao je Prodanović dodavši kako bi, ako ne skupi novac, u pritvoru mogao ostati do godine dana. Ako nađe nekoga tko će mu pozajmiti milijune, te nakon što jamčevinu uplate na bankovni račun suda, Todorića će dovesti pred suca istrage je su osim jamčevine od 7,5 milijuna kuna Todoriću određene i druge mjere opreza. Gazda na sudu mora ostaviti svoju putovnicu te neće smjeti napuštati Zagreb. Sucu istrage mora obećati kako će se pridržavati određenih uvjeta. Potom se vraća u Remetinec gdje se mora razdužiti pa tek potom može napustiti zatvor i pokušati zaboraviti vesele pjesmuljke i viceve na svoj račun. “Gdje si zdravoljubac, znaš li na koliko će te osuditi”, pitaju Todorića zatvorske kolege te mu odmah, ne čekajući da odgovori, kažu:

“ Na 19,99 godina” i grohotom se nasmiju. Todorić nije jedini posrnuli moćnik na čiji su račun ostali zatvorenici smišljali viceve. Dok je bivši potpredsjednik Vlade Damir Polančec bio u Remetincu znali su ga pitati:

” Damire, jel’ vidiš? Hoćeš da ti upalimo reflektore?” Polančec je osuđen za ‘nezakonito posredovanje’ jer je potrošio 230.000 kuna za rasvjetu nogometnog igrališta NK Osvit u svom rodnome selu Đelekovci.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

'Čekalo se da Knighthead kupi obveznice i odbili Sber banku'
TODORIĆ NA BLOGU

'Čekalo se da Knighthead kupi obveznice i odbili Sber banku'

Ivica Todorić na blogu tvrdi da je Knighthead kupovao obveznice i nakon 9. travnja, a da je na sastanku u travnju odbijena Sber banka, jer se čekalo da Knighthead kupi potrebnu količinu obveznica

NOVA OBJAVA NA BLOGU

Ivica Todorić: Koga zastupa Dolički, Agrokor i Knighthead?

Todorić piše kako pod pritiskom javnosti Dolički brani svoj ugovor i svoj roll up, "zanemarujući činjenicu da se, kao i njegov poslodavac Ramljak, nalazi u neviđenom konfliktu interesa"
DORH izdao europski uhidbeni nalog protiv Ivice Todorića
traži ga policija

DORH izdao europski uhidbeni nalog protiv Ivice Todorića

Sukladno Zakonu o pravosudnoj suradnji u kaznenim stvarima s državama članicama Europske unije, DORH je izdao europski uhidbeni nalog protiv prvookrivljenog hrvatskog državljanina, priopćili su