Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tom Holland obratio se Spider-Man fanovima u Hrvatskoj!

Od 4. srpnja na velika platna stiže nam jedan od najpoznatijih i najvoljenijih Marvelovih junaka - Spider-Man - u svom samostalnom filmu naziva „Spider-Man: Daleko od kuće“

Foto: Anthony Kwan

Omiljeni čovjek pauk, kao jedan od članova Osvetnika, nastavlja ovu fantastičnu Marvelovu sagu, a o čemu će se točno raditi u blockbusteru kojeg s nestrpljenjem očekujemo pogledajte u posljednjem traileru kojeg je najavio Tom Holland uz poseban pozdrav svim fanovima u Hrvatskoj. 

Vrijeme je da se opet upletemo u paukovu mrežu a ovog ljeta ona je zahvatila cijelu Europu. Naime, ovog ljeta Peter Parker odlazi na ljetni odmor sa svojom poznatom ekipom sa ciljem da svoje superjunačke dužnosti ostavi sa strane tih nekoliko tjedana koliko traje odmor. Ali njegov plan se brzo izjalovi kada mu odmor prekine Nick Fury s novim zadatkom kojeg on ne želi prihvatiti. Tony Stark/Iron Man je poginuo, Thor i Kapetanica Marvel su nedostupni kao i većina ostalih Osvetnika. Spider-Man se mora pomiriti s gubitcima i preuzeti odgovornost. Pred Spider-Manom je sada teška bitka jer u potpuno novim okolnostima mora spašavati svijet i zaštiti svoje prijatelje pri čemu ga očekuje i neočekivani novi savez. 

U ulozi Petera Parkera ponovno gledamo Toma Hollanda koji se savršeno pronašao u liku Spider-Mana, kao Nick Fury ponovno se pojavljuje fantastični Samuel L. Jackson dok je u ulozi Mysteria Jake Gyllenhaal koji se na ovaj način pridružio uistinu impresivnoj listi glumaca u Marvelovom svijetu.

Foto: JoJo Whilden

O filmu

Režija: Jon Watts
Uloge: Tom Holland, Zendaya, Jake Gyllenhaal, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders, Marisa Tomei, Martin Starr…
Sinopsis: Peter Parker se vraća u filmu „Spider-Man: Daleko od kuće“, sljedećem Spider-Man poglavlju. Naš prijateljski junak iz susjedstva  odlučuje se pridružiti svojim najboljim prijateljima Nedu, MJ i ostatku ekipe na ljetnom odmoru u Europi. Međutim, Peterov plan da ostavi svoje superjunačke dužnosti na nekoliko tjedana brzo se izjalovi kada on nevoljko pristane pomoći Nicku Furyju u otkrivanju napada misterioznih stvorenja koja stvaraju kaos širom kontinenta. 

Spider-Man: Daleko od kuće u kina dolazi pretpremijerno 3. srpnja, a dan kasnije publika će ga moći pogledati u kinima u svim formatima: 2D, 3D, 4D i IMAX 3D.


 

Tema: Promo sadržaj

Message