Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
278 komentara

Mara Tomašević protiv supruga povukla sve optužbe za nasilje!

Ukoliko Mara Tomašević povuče optužbe, bio bi to zaista veliki preokret u ovom slučaju. DORH je već podignuo optužnicu protiv Tomaševića. HDZ ostaje pri svome da više ne može biti član stranke i župan...

Foto: Robert Anic/Ivica Galovic/Pixsell
278 komentara

Na u trenutku kada je Visoki časni sud HDZ-a izbacio požeško-slavonskog župana Alojza Tomaševića iz stranke, stigla je informacija da je njegova supruga Mara odlučila povući optužbe za nasilje protiv njega i ne želi svjedočiti na sudu da ju je zlostavljao.

POGLEDAJTE VIDEO:

Informacija je stigla od više sugovornika iz HDZ-a, a Novoj TV potvdila je zamjenica predsjednika Općinskog suda u Požegi Mirjana Madunić.

Ukoliko Mara Tomašević povuče optužbe, bio bi to zaista veliki preokret u ovom slučaju. DORH je već podignuo optužnicu protiv Tomaševića.

"Okrivljeniku se stavlja na teret da je od listopada 2015. godine do 2. listopada 2017. u obiteljskoj kući, u nakani da omalovaži svoju suprugu, učestalo joj govorio pogrdne riječi prijeteći joj pritom različitim zlom istovremeno ju rukama hvatao za vrat i pljuskao čime je kod oštećenice izazvao osjećaj straha i ugroženosti te povredu dostojanstva" stoji u optužnici od 3. siječnja.

Povlačenje optužbi i iskaza na kojoj se temelji optužnica, stavlja u bolji pravni položaj Tomaševića. Međutim, kako saznajemo, u HDZ-u ne planiraju povući njegovo izbacivanje i to zato jer se on oglušio o odluke predsjedništva i Nacionalnog vijeća stranke da sam podnese ostavku na funkciju župana. S druge strane, kako smo već jutros objavili, Tomaševiću je leđa okrenuo njegov prijatelj Franjo Lucić, moćni požeški HDZ-ovac bez čije potpore je Tomaševiću nemoguće vladati kao nezavisni župan.

Zato se danas očekivalo čak da i Tomašević podnese ostavku. U HDZ-u su začuđeni informacijom o povlačenju optužbi za nasilje u trenutku kada je stranka raskrstila s Tomaševićem upravo zbog obiteljskog nasilja.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message