Obavijesti

News

Komentari 278

Mara Tomašević protiv supruga povukla sve optužbe za nasilje!

Mara Tomašević protiv supruga povukla sve optužbe za nasilje!
1

Ukoliko Mara Tomašević povuče optužbe, bio bi to zaista veliki preokret u ovom slučaju. DORH je već podignuo optužnicu protiv Tomaševića. HDZ ostaje pri svome da više ne može biti član stranke i župan...

VIDEO

Na u trenutku kada je Visoki časni sud HDZ-a izbacio požeško-slavonskog župana Alojza Tomaševića iz stranke, stigla je informacija da je njegova supruga Mara odlučila povući optužbe za nasilje protiv njega i ne želi svjedočiti na sudu da ju je zlostavljao.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:57

Informacija je stigla od više sugovornika iz HDZ-a, a Novoj TV potvdila je zamjenica predsjednika Općinskog suda u Požegi Mirjana Madunić.

Ukoliko Mara Tomašević povuče optužbe, bio bi to zaista veliki preokret u ovom slučaju. DORH je već podignuo optužnicu protiv Tomaševića.

"Okrivljeniku se stavlja na teret da je od listopada 2015. godine do 2. listopada 2017. u obiteljskoj kući, u nakani da omalovaži svoju suprugu, učestalo joj govorio pogrdne riječi prijeteći joj pritom različitim zlom istovremeno ju rukama hvatao za vrat i pljuskao čime je kod oštećenice izazvao osjećaj straha i ugroženosti te povredu dostojanstva" stoji u optužnici od 3. siječnja.

Povlačenje optužbi i iskaza na kojoj se temelji optužnica, stavlja u bolji pravni položaj Tomaševića. Međutim, kako saznajemo, u HDZ-u ne planiraju povući njegovo izbacivanje i to zato jer se on oglušio o odluke predsjedništva i Nacionalnog vijeća stranke da sam podnese ostavku na funkciju župana. S druge strane, kako smo već jutros objavili, Tomaševiću je leđa okrenuo njegov prijatelj Franjo Lucić, moćni požeški HDZ-ovac bez čije potpore je Tomaševiću nemoguće vladati kao nezavisni župan.

Zato se danas očekivalo čak da i Tomašević podnese ostavku. U HDZ-u su začuđeni informacijom o povlačenju optužbi za nasilje u trenutku kada je stranka raskrstila s Tomaševićem upravo zbog obiteljskog nasilja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 278
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa