Obavijesti

Promo sadržaj

Tomislavov dom: Orginalno mjesto za dječji rođendan

Tomislavov dom: Orginalno mjesto za dječji rođendan
3

Rođendanska zabava i puhanje svjećica na torti uvijek najviše razveseli najmlađe, a kako bi dijete zauvijek pamtilo proslavu svog rođendana pobrinuo se hotel Tomislavov dom na Medvednici

Rođendan je uvijek poseban događaj u životu svakog mališana. Kako slaviti, tko će sve doći, kakvu tortu odabrati - sve su to slatke muke koje muče dijete, ali i roditelje pred tako važan dan.

Međutim, svi znamo da se sa svakog rođendana najviše pamti veselje i smijeh. A kako bi dijete i njegovo društvo potpuno uživalo i zauvijek pamtilo proslavu rođendana pobrinuo se hotel Tomislavov dom. Na zelenim padinama Medvednice mališani mogu uživati u rođendanu na bazenu.

Na bazenu hotela Tomislavov dom slavi se rođendan za pamćenje! Roditelji i dijete mogu izabrati između nekoliko paketa, a svaki uključuje kupanje i zabavu na bazenu. Mogu se odlučiti i za animatora, igre i rekvizite prilagođene dobi djece, facepainting (ocrtavanje lica djeci po želji nakon bazena) te modeling balona (izmodelirani balon svakom djetetu). Sve to naravno uz hranu i piće za djecu.

Također, za roditelje su u ponudi su jela i pića prema redovnoj ponudi.  Slavlje rođendana pretvorit će se u veselu avanturu jer slavljenik mora društvo odvesti na Medvednicu i "pobjeći" iz grada, a to prilika za cjelodnevno druženje, fotografiranje i uživanje u zabavi, kupanju, ali i prirodi.  Ne sljedećoj poveznici možete pogledati sve pakete koji se nude: Dječji rođendan na bazenu.  Rezervirajte svoj termin ili se informirajte putem telefona 01 4560 400 ili na e-mail: tomislavov.dom@zgh.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura