Obavijesti

News

Komentari 74

Torcidaš ga je napao s leđa? Ubojica izvadio nož i ubo ga...

Torcidaš ga je napao s leđa? Ubojica izvadio nož i ubo ga...

Pretraženo je više potencijalnih lokacija na kojima bi se mogao skrivati no ubojici nema traga. U međuvremenu pojavili su se detalji pozadine sukoba u stobrečkom kafiću Reket...

VIDEO

Od ubojstva 23-godišnjeg Ivana Mate Blaževića zvanog Blato u Stobreču, prošlo je šest dana, a policija još uvijek traga za godinu dana starijim N.G.J. kojeg sumnjiči za ubojstvo. Ispred kuće mladića koji je u bijegu dežura policija. Pretraženo je više potencijalnih lokacija na kojima bi se mogao skrivati no njemu nema ni traga.

Kako doznaje Slobodna Dalmacija, čini se da prikupljene izjave svjedoka upućuju na to da je pokojni Blažević kobnog jutra započeo sukob u kafiću 'Reket' nakon fešte svetog Lovre. Pisalo se već da su se njih dvojica sukobila nekoliko mjeseci ranije u Žrnovnici te da su ubojicu Blažević i njegova ekipa pretukli, navodno teleskopskim palicama. Priča se i da je tada imao nož no da ga nije stigao izvući. Policija o tome tada nije bila obaviještena. 

Kobne noći N.G.J. je s prijateljem i dvjema djevojkama došao u navedeni kafić. Za šankom je već sjedio Blažević s nekoliko prijatelja. Netko od njih ih je pokušao pomiriti govoreći da zaborave što je bilo prije. No, N.G.J. je krenuo prema izlazu iz lokala. U tom trenutku, barem prema iskazima nekih svjedoka, Blažević kreće za njim i agresivno odguruje djevojke kako bi došao do Nikole koji je već bio na terasi lokala. Je li htio porazgovarati s njim ili ga udariti, još se ne zna, no N.G.J. tada poseže za nožem i snažno ubada Blaževića u lijevu stranu prsa. Nož mu ostaje u ruci, a navodno je vlasnik kafića skočio i pokušao mu ga oduzeti, ali nije uspio, nego se u naguravanju porezao.

N.G.J. potom bježi u smjeru Kamena, ne stiže ni sjesti u automobil kojim je došao. Jednoj od djevojaka pozlilo je od krvavog prizora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nije mi jasno zašto taj momak bježi i krije se toliko dugo ako je sve to bilo ovako kako svjedoci kažu, pa to ide njemu u prilog. Ovakvim otezanjem i skrivanjem samo sebi pogoršava situaciju u kasnijem postupku - komentirao je jedan iskusni bivši policajac za Slobodnu Dalmaciju.

Kada je N.G.J. imao 15 godina bio je kazneno prijavljen za nanošenje teške tjelesne ozljede, nasilničko ponašanje i iznudu. S još jednim mladićem (kojem, pak, to nije bio prvi takav slučaj) tada je iznuđivao novac od jednog dječaka, koji je od straha iz kuće ukrao oko 9.000 kuna.

Bio je također prijavljen i za posjedovanje marihuane, no ta je prijava odbačena jer je već imao izrečenu navedenu mjeru.
Tada je još s obitelji živio u splitskoj Radunici, no prije nekoliko godina odselili su se u Strožanac. Kako doznaje Slobodna, kretao se u društvu mladića s podebljim policijskim dosjeima, od kojih su neki već služili kazne zbog ubojstva nožem ili imaju optužnice zbog pokušaja ubojstva, također nožem.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.