News

Komentari 1

Tragedija u božićnoj noći: Dvije žene umrle u požaru u Mostaru, jedna od njih bila je nepokretna

Tragedija u božićnoj noći: Dvije žene umrle u požaru u Mostaru, jedna od njih bila je nepokretna

Uzrok požara za sad nije poznat, a više informacija bit će poznato nakon što policijski službenici Policijske uprave Mostar obave očevid.

Dvije žene su preminule u požaru, koji je sinoć zahvatio obiteljsku kuću u ulici Bariše Smoljana u Mostaru, nedaleko od mostarske katedrale, gdje se u to vrijeme slavila božićna ponoćka.

Kako je potvrđeno za Klix iz Profesionalne vatrogasne jedinice Mostar požar je prijavljen u 00:06 sati i odmah po dojavi su vatrogasne ekipe izašle na mjesto nesreće, gdje su se s vatrom borile sve do 02:15 sati, ali nažalost je unutrašnjost kuće izgorjela u potpunosti.

U kući su bile dvije starije ženske osobe od kojih je jedna nepokretna, a najvjerojatnije su se ugušile od dima i dežurni liječnici iz Hitne medicinske pomoći mogli su im samo konstatirati smrt. Na mjestu događaja su izašli odmah i policijski službenici koji su osigurali mjesto nesreće. 

Uzrok požara za sad nije poznat, a više informacija bit će poznato nakon što policijski službenici Policijske uprave Mostar obave očevid. O svemu je upoznat i dežurni tužitelj, koji će provesti detaljnu istragu.

Najčitaniji članci