Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Traktorom u kojem je bilo 1000 kg grožđa je pao u putni jarak

Slatina: Vozač traktora D.M. (42) loše je procijenio teret grožđa te je tek na nizbrdici primijetio da ga prikolica gura u stranu. Prevrnuo se u lijevi putni jarak

Maja Šantoši/24sata
Foto: Maja Šantoši/24sata
31 komentara

U prometnoj nesreći u nedjelju oko 12.40 sati u Ulici Jakova Gotovca u Slatini ozlijeđen je vozač traktora koji je prevozio grožđe. Berači su završili berbu, a ubranih oko 1000 kilograma grožđa stavili u velike plastične posude koje su bile na traktorskoj prikolici. Vozač traktora D.M. (42) loše je procijenio teret grožđa te je tek na nizbrdici primijetio da ga prikolica gura u stranu. 

Nisu mu pomogle ni kočnice na traktoru, jer su se velike posude pune grožđa pomakle u prikolici i pogurale traktor nad kojim vozač više nije imao kontrolu. Nakon tridesetak metara vrludanja niz cestu traktor je prešao u lijevi putni jarak gdje se prevrnuo i zaustavio na stablu višnje, pa se grožđe rasulo po cesti. Ozlijeđenog vozača ispod traktora izvukli su susjedi, a u slatinskoj Službi hitne medicinske pomoći utvrđeno je da je D.M. ozlijedio nogu i nagnječio rame. 

Možda vas zanima i ovo:
Message