News

Komentari 38

Traže ga: Snimili mladića koji je u koferu ostavio djevojčicu

Traže ga: Snimili mladića koji je u koferu ostavio djevojčicu

Portir Naji Habib (60) našao je prošli tjedan zdravu djevojčicu staru samo nekoliko dana u koferu. Policija je objavila snimku muškarca s koferom zbog informacija

Njemačka policija iz Hamburga uvjerava kako je primila nekoliko dojava o muškarcu koji je prošli tjedan ostavio bebu u koferu nakon što su objavili snimku s nadzorne kamere. Muškarca su snimili na željezničkom kolodvoru u blizini kongresnog centra gdje je portir Naji Habib (60) našao zdravu djevojčicu staru nekoliko dana. Na videu, koji je snimljen nekoliko sati ranije, vidi se mladić s kratko tamnom kosom, odjeven u crno, kako nosi kofer iste marke u kakvom je bila beba.

Habib je rekao kako je do njega došao 'dobro odjeveni muškarac' i rekao mu da je vani kofer te da se pobrine za njega. Prepao se misleći da je u koferu bomba i pozvao je kolegu u pomoć. Stavio ga je u dio za prtljagu, piše Local. Nekoliko minuta kasnije Naji je čuo plač bebe iz kofera.

- Otvorili smo kofer i u njemu je bila lijepa djevojčica. Imala je čarape, na glavi kapu i ležala je u vreći za spavanje - ispričao je Naji. Bebu su odvezli u bolnicu. Liječnici su rekli kako je beba sasvim zdrava, ali po pupčanoj vrpci se vidi da nije rođena u profesionalnom okruženju. Nazvali su je Marie. Smjestit će je kod udomitelja sljedeći tjedan, a već su brojni potencijalni roditelji izrazili želju da je posvoje.

Najčitaniji članci