Obavijesti

News

Komentari 143

Traži ga već dvije godine: Za Tigrana dajem 50.000 kuna...

Traži ga već dvije godine: Za Tigrana dajem 50.000 kuna...
2

zlatica kaže da se svako jutro rasplače jer joj njezin mačak ne skače u krevet kako bi je probudio. Zlatica je angažirala detektive i saznala da se mačak nalazi u jednome mjestu pokraj Križevaca

VIDEO

Dajem 50.000 kuna onome tko pronađe mojega mačka Tigrana, kojega nema već dvije godine, jer bez te omiljene životinje mi je svaki dan nezamisliv, rekla nam je Zlatica Tomić (67) iz Svetog Ivana Žabna.

Prije puta za Njemačku, 18. prosinca 2015. godine, nemajući kud s dva mačka, Tigrana i Tinu dala je na čuvanje u Veterinarsku stanicu Križevci. Nakon tri dana je, kaže nam, nazvala Veterinarsku stanicu, u kojoj su joj rekli da se tad petogodišnji tigrasti mačak razbolio, dok je godinu dana mlađa Tina zdrava. Ta vijest ju je jako pogodila, priča nam kroz suze dok lista Tigranovu putovnicu. No 2. siječnja 2016. godine rekli su joj da je njezin ljubimac pobjegao i da su ga bezuspješno tražili. Vratila se iz Njemačke i 6. siječnja otišla do Veterinarske stanice.

- Bio je snijeg i nisu se vidjeli nikakvi tragovi ni životinja ni ljudi. Stoga sam zaključila da ne govore istinu. Rekli su mi da su ga tražili. Potom su me optužili da ih špijuniram – rekla nam je Zlatica Tomić, koja sumnja da su mačka ili prodali ili nekome poklonili.

- Tigran mi je kao dijete. Neki se mogu tome smijati, ali meni on jako puno znači – objasnila je.

Tvrdi da su svi već digli ruke od njezine borbe, čak i njezin odvjetnik, no ona ne misli odustati. Direktor Veterinarske stanice Ivan Zemljak rekao nam je kako je gospođa Tomić 13. rujna 2016. godine došla na razgovor i da je tad ultimativno tražila da joj u roku od 24 sata nađu mačka ili isplate 37.000 kuna na ime odštete. Nisu pristali, ponudili su joj 5000 kuna smatrajući to realnim iznosom.

- Vlasnica na to nije pristala i podigla je tužbu pred bjelovarskim Općinskim sudom koji bi trebao donijeti odluku – kaže Ivan Zemljak. Angažirala je Zlatica i detektive te tako došla do podatka da se Tigran nalazi kod jedne obitelji 10-ak kilometara od Križevaca. S bjelovarskog Općinskog suda potvrdili su nam da je postupak u tijeku. Obitelj, za koju vlasnica sumnja da ima njezina mačka, ne želi ništa govoriti za medije, a od susjeda smo saznali da im je već dosta ‘slučaja mačka’. Zlatica je očajna i samo želi svog ljubimca natrag.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 143
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"