Fešta u Rovinju: Za gigantsku štrudlu i četiri torte potrošili su 50 kilograma lisnatog tijesta, 60 kilograma jabuka i 20 kilograma višanja, 30 kilograma sira i čak 120 jaja
GIGANTSKA
Trebalo im je 48 sati rada za izradu štrudle od 60 metara
Rovinj je ovaj vikend proslavio svoju titulu turističkog prvaka Hrvatske za 2014. godinu na dostojan način. Fešta je u subotu na osunčani gradski trg privukla brojne goste, piše Glas Istre.
Na desetke stolova ispred Hotela Adriatic postavila se čak 60 metara duga štrudla i četiri torte - rad vrijednih učenika Strukovne škole Eugena Kumičića, i njihovih mentora Sandre Živolić i Antona Čehića. Za izradu gigantske štrudle i torti trebalo im je čak 48 sati rada, 50 kilograma lisnatog tijesta, 60 kilograma jabuka i 20 kilograma višanja, 30 kilograma sira i čak 120 jaja.
Odaberi temu koju želiš pratiti
Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku