Obavijesti

Promo sadržaj

Treća epizoda "Zakon braće": Bijeg iz Ogygie

Treća epizoda "Zakon braće": Bijeg iz Ogygie
6

Treća epizoda serije “Zakon braće” bit će prikazana 20. travnja u 22:00 h na kanalu FOX

Pokušavajući na sve načine kontaktirati Saru (Sarah Wayne Callies) i Lincolna (Dominic Purcell), Michael (Wentworth Miller) se udružuje sa ostalim zatvorenicima koji mu pomažu u bijegu iz zatvora Ogygie. U prošloj epizodi, vidjeli smo da je njegov plan za bijeg u završnoj fazi, no pojavljuje se novi problem povratkom terorističkog vođe Abu Ramala u zatvor nakon što je duže vrijeme proveo u samici. Michael je Abu Ramalu obećao kako će i njega osloboditi prilikom bijega, dovodeći sebe i svoje prijatelje u veliku opasnost. Rasplet događaja vidjet ćemo u trećoj epizodi serije “Zakon braće” koja će biti prikazana 20. travnja u 22:00 h na kanalu FOX.

Prema kriptiranim porukama koje je Michael slao Lincolnu i C-Noteu, njih dvojica dobili su zadatak da se pobrinu za potpuni nestanak struje u gradu kako bi on i ostali zatvorenici uspjeli pobjeći. Lincoln se udružuje sa Shebom – lokalnom aktivisticom koja mu pomaže pronaći putovnice kako bi pobjegli iz zemlje nakon što Michael izađe iz zatvora. No kada dogovore sastanak sa krivotvoriteljima, upast će u veliku nevolju. Za to vrijeme u SAD-u, agenti CIA-e otkriju kako Michael pokušava kontaktirati Saru te kreću u akciju kako bi ju uhvatili. Sara počinje sumnjati kako se nešto čudno događa, te otkriva kako joj je CIA pokušala hakirati mobilni telefon. Ona i njezina obitelj bježe u New York, te se udružuje sa T-Bagom (Robert Knepper). Istovremeno, u Jemenu dolazi vrijeme za bijeg koji iako pomno isplaniran, može u svakom trenutku postati koban za Michaela i zatvorenike. 

Premijernu projekciju prve epizode legendarne serije “Zakon braće” koja je prikazana samo 24 sata nakon američke premijere, organizirao je FOX Networks Group  za svoje poslovne partnere, te brojne goste iz medijskog i marketinškog svijeta. Premijernu projekciju nisu propustili niti glumci Alan Katić, Anja Matković, Marija Škaričić, street-artist Slaven Kosanović Lunar i Ida Prester, a projekcija je održana 5. travnja u Kinu Europa. Seriju je kreirao američki scenarist i režiser Paul Scheuring, te se prikazivala na kanalu FOX od 2005. - 2009. godine. Legendarni likovi poput Sucrea, T-Baga i ostalih zaslužni su za ogroman uspjeh serije koja je proglašena i jednom od najpopularnijih akcijskih serija.

U glavnim ulogama: Wentworth Miller kao Michael Scofield, Dominic Purcell kao Lincoln Burrows, Sarah Wayne Callies kao Sara Tancredi, Amaury Nolasco kao Sucre, Robert Knepper kao T-Bag, Rockmond Dunbar kao C-Note, Mark Feuerstein kao Jacob Anton Ness, Augustus Prew kao Whip, Rick Yune kao Ja, Inbar Lavi kao Sheba i Paul Adelstein kao Paul Kellerman.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura