Obavijesti

News

Komentari 6

'Trenutak je 5. srpnja. Kasno je iza toga plakati četiri godine'

'Trenutak je 5. srpnja. Kasno je iza toga plakati četiri godine'
6

Mostovci su također u utorak predali izborne liste DIP-u u Saboru, a na Markov trg stigli su u pratnji simpatizera i članova i uz tamburaše, baš kao što je učinio i Škoro. Isto su napravili i HDZ-ovci, samo bez muzike.

VIDEO

Ovo danas što vidite, to je početak jedne drugačije politike od one kakva je bila zadnjih 20 godina. To su temelji nove politike, budućnosti u Hrvatskoj, novi mladi ljudi, nekompromitirani, koji će stvarno donijeti promjenu koju građani traže. Za razliku od onih koji nude bajke, a mogao bih reći i ismijavaju inteligenciju ljudi, naš program je realan i ono što stvarno treba ljudima, istaknuo je u utorak predsjednik Mosta Božo Petrov nakon što je predao u Saboru liste za parlamentarne izbore na koje idu samostalno u svim izbornim jedinicama. 

Do Markova trga, baš kao i Škoro sa koalicijom okupljenom oko Domovinskog pokreta, Mostovci su stigli pješke u pratnji brojnih simpatizera s balonima, uz pjesmu tamburaša. I HDZ-ovci su iza sebe imali članstvo, samo bez muzike. 

- U zadnjih mjesec dana davali su nam nula, pa smo došli sada do osam mandata. Čeka nas još mjesec dana, bit će zabavno. Ali prave rezultate dat će ljudi koji budu izašli na birališta. Stvari kako sad funkcioniraju, ne funkcioniraju dobro, trenutak je 5. srpnja, kasno je plakati nakon toga i iduće četiri godine. Zato pozivam sve da izađu na izbore, vaš glas je kod nas siguran jer znate da vas nećemo izdati, prevariti, preletjeti i da nismo žetončići - poručio je Petrov na pitanje koliko mandata očekuje. 

Što se tiče suradnje nakon izbora, istaknuo je kako će priliku dobiti oni koji će htjeti mijenjati Hrvatsku.

- Među onima koji su sada, mi takvog partnera ne vidimo, takvi su dobili dva puta priliku, nisu je iskoristili - istaknuo je. 

Nova uzdanica Mosta, Nino Raspudić, istaknuo je kako je sutra bitan dan jer tada predstavljaju svoj program koji je, kaže, konkretan, sadržajan i na kojem su svi skupa radili duže vrijeme.

- Pred nama je finiš kampanje, potrebno je poticati sučeljavanja, to je institut koji je, nažalost, kod nas degradiran, koji se svodi na prozivanja, a zadnje vrijeme i pozivanja na boksačke mečeve po stadionima, dvoranama - rekao je Nino Raspudić. 

Još jedna nova snaga Mosta iz Rijeke, Marin Miletić, poručio je kako od izbora očekuje puno.  

- Vidjet ćete da će Most bit iznenađenje jer ljudima je dosta. 30 godina su kroz svoja razna kapilarna djelovanja posve protkali svoju koruptivnu mrežu u cijeloj Istri, Kvarneru, otocima. Obećali su nam 8000 eura plaće, 180.000 radnih mjesta, davali sva ta lažna obećanja i radili od nas idiote. Most u osmoj jedinici donosi nepatvorene, čiste ljude i zato će za nas glasati doslovno svi - poručio je.

U velike stvari i dosta mandata vjeruje i Nikola Grmoja. 

- Ja sam uvjeren da se Hrvatska budi. Mladim ljudima nije dosta samo političara nego negativnosti, prozivanja, oni žele rješenja, a mi ih nudimo - rekao je. 

Najaktivniji saborski zastupnik, Miro Bulj, poručio je kako se Most tijekom ove četiri godine u Saboru maksimalno trudio ukazivati na probleme i predlagati rješenja.

- Dali smo najviše prijedloga zakona, provodili smo noći ukazujući na probleme koji tište građane. Dvije trećine Hrvatske je prazno, moja Dalmatinska zagora, Lika, Dalmacija, Slavonija. Hrvatska nije samodostatna, iselili su nam ljude i mi nemamo drugog izbora nego demokratski ih slistiti - rekao je poručivši biračima da ne nasjedaju na lažna obećanja. 

- Izađite na izbore, probudite se, vrijeme je da naša djeca ostanu živjeti u Hrvatskoj i da vratimo one koje su ove štetočine iselile - poručio je. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili
ANALIZA EKSPERTA 24SATA

Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili

Plus+ Minimalan iznos za održavanje iznosi oko 75 milijuna eura ili šest milijuna eura po avionu. Godišnje. Dakle, samo za 12 Rafalea trebat će četiri puta više novca, nego na sve ostale avione i helikoptere u HRZ-u
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.