Obavijesti

News

Komentari 1

Triatlonku oteo, golu ju vezao za stolac i htio ju utopiti u kadi

Triatlonku oteo, golu ju vezao za stolac i htio ju utopiti u kadi
1

BOLESNIK Na kraju ga je uspjela uvjeriti da ju pusti. Muškarac ju je zajedno s njezinim biciklom dovezao kući. Policija je uhitila muškarac (33) koji im je otprije poznat po nasilništvu

VIDEO

Nathalie Birli (27), austrijska triatlonka je u utorak oko 16.30 sati izašla iz doma na trening. Uspješna sportašica nedavno je rodila dijete i sada je opet počela s treninzima. Oko 21 sat još nije bila kod kuće pa se njezin partner zabrinuo te je pozvao policiju.

Dok su je tražili, Nathalie je proživljavala stravične trenutke. Vozač automobila ju je namjerno pogazio, udario ju je i slomio joj je ruku. Zavezao ju je i ugurao u svoje vozilo. Odvezao ju je svojoj kući i opio ju alkoholom.

- Kada sam došla k sebi bila sam zavezana za stolac u jednoj staroj kući. Rekao mi je da danas radim što mi kaže i da ću sutra biti slobodna. Prisilio me da uđem u kadu s hladnom vodom i prijetio je da će me utopiti - kasnije je ispričala policiji Nathalie, piše OE24.

Prijetio joj je i nožem. Nathalie je cijelo vrijeme ostala pribrana te je počela s muškarcem razgovarati o orhidejama. Postao je ljubazan i rekao joj je da mu je otac umro, da mu je majka bila alkoholičarka te da ga je djevojka prevarila s drugim.

Na kraju je  Nathalie svojeg otmičara uspjela uvjeriti da ju pusti. Muškarac ju je zajedno s njezinim biciklom dovezao kući. Policija je uhitila muškarac (33) koji im je otprije poznat po nasilništvu.

Kažu da je psihički bolestan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.