Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
4 komentara

Snježni kaos zavladao i u BiH: Troje poginulih u nesrećama

Dvije nesreće sa smrtnim ishodom dogodile su se  jutarnjim satima kod mjesta Laktaši u okolici Banje Luke. Iz policije upozoravaju na otežane uvjete prometa u većem dijelu BiH

4 komentara

Troje ljudi je poginulo u odvojenim prometnim nesrećama u ponedjeljak u Bosni i Hercegovini, gdje se otežano prometuje zbog novih snježnih padalina, potvrđeno je tijekom dana i iz policijskih izvora.

Dvije nesreće sa smrtnim ishodom dogodile su se  jutarnjim satima kod mjesta Laktaši u okolici Banje Luke.

U jednoj od njih pri iskliznuću automobila "Golf" s kolnika poginula su dva putnika, jedan je teže, a još jedan lakše ozljeđen.

DO SADA VEĆ 26 POGINULIH Nema kraja, stiže nova snježna oluja: 'Spavajte u prizemljima!'

Nešto kasnije u sličnim okolnostima poginuo je i suvozač u atomobilu "Peugeot", dok je suvozač ozlijeđen.

Okolnosti pod kojima se se dogodile te nesreće još se istražuju, objavila je policija Republike Srpske.

U okolici Zenice prijepodne je autobus koji je prevozio radnike zbog loših vremenskih uvjeta skliznuo s ceste i udario u drvo. U toj nesreći ipak nije bilo težih posljedica jer nitko od petnestak putnika koliko ih je putovalo na posao nije ozlijeđen.

Two workers remove snow after heavy snowfall in Obertauern NESREĆA U AUSTRIJI Zatrpala ih lavina: Poginulo je troje skijaša, četvrtog još traže

Iz policije upozoravaju na otežane uvjete prometa u većem dijelu BiH zbog snijega i kiše koji padaju u cijeloj zemlji.

U prijepodnevnim je satima i jedan kamion-ralica, angažiran na čišćenju magistralne ceste Travnik-Bugojno, skliznuo s kolnika te se djelomice ispriječio na cesti, što je dodatno usporilo promet kroz ovaj dio BiH.

Zbog snijega nema nastave u zapadnoj Hercegovini 

Zbog snježnih padalina u ponedjeljak je prekinuta nastava ili su djeca puštena kućama u općinama Županije zapadnohercegovačke (ŽZH), dok je obustavljen promet na magistralnoj cesti između Širokog Brijega i Posušja.

Kako je potvrdila ministrica ministrica obrazovanja, znanosti, kulture i sporta ŽZH Ružica Mikulić, nastava je obustavljena u školama u Posušju te dijelu obrazovnih institucija u Širokom Brijegu i Grudama, dok se u Ljubuškom nastava uglavnom odvija.

Najveći broj djece nije uspio, nakon trotjedne stanke za božićne i novogodišnje blagdane, u ponedjeljak stići na nastavu u Posušju, zbog čega je nastava odgođena do daljnjega. U ovoj općini je tijekom noći napadala najveća količina snijega, zbog čega je prekinut promet sa susjednim Širokim Brijegom na predjelu Vranića.

Nastava je nakon skraćenih sati prekinuta ili se održavalo skraćeno u najvećem broju škola u Grudama i Širokom Brijegu.

S obzirom da je nakon snijega započela padati kiša, očekuje se da sljedećih dana neće biti problema s održavanjem nastave.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message