Obavijesti

News

Komentari 4

Trošit će ih polako: Unuci će uzeti poklon i kćeri srediti kuću

Trošit će ih polako: Unuci će uzeti poklon i kćeri srediti kuću
2

Danica Mučić (54) dobila je 10.000 kuna u trgovačkom lancu Emmezeti. Najprije će si uzeti nešto od bijele tehnike, a odlučila je da će pomoći i čitavoj obitelji. Nagradu će rasporediti i pokušati kupiti sve što joj treba

VIDEO

Još sam u šoku. Nisam mislila da će netko tko živi ovako daleko kao ja uspjeti išta osovojiti, a kamoli 10.000 kuna, rekla nam je Danica Mučić (54) iz Hrženice kraj Ludbrega.

Ona je u nagradnoj igri 24sata osvojila 10.000 kuna poklon bonova u Emmezeti. Njezinu kuvertu krajem kolovoza u prijenosu uživo na Facebook stranici 24sata izvukla je između mnoštva pristiglih pjevačica Lidija Bačić. Odmah ju je nazvala, čestitala joj na dobitku te joj zaželjela puno sreće. Pošto je Danici početkom rujna bio rođendan, dobitak joj je došao kao svojevrsni rođendanski dar.

- Svaki dan kupujem 24sata. Kupim novine, ispunim i izrežem kupone te više o tome ni ne razmišljam. Nikad nisam vjerovala da ću nešto osvojiti, samo sam se potajno nadala - rekla je naša sretna dobitnica.

Nastavit će sakupljati kupone u našim nagradnim igrama i nada se novom dobitku. Najsretnija je upravo zato što je ovo nagrada koju može podijeliti sa svima u obitelji. Po dobitak je došla s kćeri i unukom, koje su bile izuzetno sretne što je baka osvojila 10.000 kuna te su joj jako zahvalne što će s njim podijeliti dobitak.

- Rekla sam obitelji kako ću svima nešto priuštiti, jedva čekam unuci pokloniti nešto i kćeri pomoći oko kuće. Najviše mi je potrebna bijela tehnika, a ovo ostalo je bonus -  ushićeno je izjavila Danica te dodala kako i dalje ne može vjerovati da je osvojila bonove. Nagradu neće odmah potrošiti u jednoj kupnji, nego će pokušati pametno rasporediti i kupiti sve što joj je potrebno za kuću.

- Hvala svima u 24sata i Emmezeti na dobitku, sad se vraćam kući još sretnija - zaključila je Danica pri odlasku sa svojom obitelji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

'Ovu super nagradu potrošit ćemo na liječenje u toplicama'
IZVUČENI DOBITNICI

'Ovu super nagradu potrošit ćemo na liječenje u toplicama'

Dobitnici pet nagrada od 5000 kuna u nagradnoj igri 24sata su Katica Galinec, Elizabeta Petrik, Danijel Dreven, Ivica Tuk te Ignac Vrančić. Čestitamo sretnim dobitnicima!

Podijeljen je i Crossland X, novi vlasnik nije mogao vjerovati
OPEL

Podijeljen je i Crossland X, novi vlasnik nije mogao vjerovati

U petak oko podneva izvlačili smo sretnog dobitnika novog prostranog Opel Crossland X. Super nagrada odvest će se do otoka Pašmana, gdje će ugledati svojeg novog vlasnika
Saznajte jeste li sretni dobitnik modernog Samsunga Galaxy
SAMSUNG S8+

Saznajte jeste li sretni dobitnik modernog Samsunga Galaxy

U utorak u prostorima redakcije 24sata izvukli smo osam sretnih dobitnika novog Samsunga Galaxy S8+ iz bubnja prepunog kuverti iz čitave Hrvatske, saznajte tko su sretni dobitnici