Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Trpi strašne bolove: Žena (34) se utapa u vlastitim fekalijama

Kelly Yeoman iz Velike Britanije povraća svaki dan, mješavinu hrane i fekalija. Pretpostavlja da joj je liječnik tijekom rutinske operacije odrezao komad crijeva

Foto: Facebook/Kelly Yeoman
27 komentara

Pogleda na rengensku snimku organa Kelly Yeoman (34) zaprepastio je liječnike. Umjesto želuca, jetre i pluća vidjeli su tamne fleke koje su izgledale kao kamenje. No to su zapravo bile fekalije koje prodiru u njezin trbuh i uzrokuju strašne bolove.

Kelly vjeruje da je tijekom rutinske operacije liječnik slučajno odrezao dio crijeva. Kelly već 11 tjedana leži u bolnici u engleskom Bristolu. Na Facebooku je objavila fotografiju na kojoj se se vidi kako su joj fekalije napunile trbuh.

- Moj ošit i pluća su fekalije toliko pritiskale da sam jedva disala - rekla je Kelly.

U bolnici su rekli da ne smiju otkrivati detalje zbog zaštite pacijentice, ali su potvrdili da ju liječe. Kelly svaki dan povraća, mješavinu hrane i fekalija, pišu njezini prijatelji na stranici 'Gofundme'. Pokušavaju za nju prikupiti novac kako bi ju preselili u privatnu kliniku u Londonu, u nadi da će joj liječnici tamo uspjeti pomoći. U bolnici su dosad liječnici napravili dva zahvata, ali joj nisu pomogli. 

- Po noći nam šalje poruke da ima jake bolove i da ih više ne može trpjeti. Ona je mlada žena koja bi trebala uživati u svakom trenutku života, a ne ležati u bolničkom krevetu i utapati se u vlastitim fekalijama - kaže prijateljica Kate Rankin, piše The Sun

 

Možda vas zanima i ovo:
Message