Obavijesti

News

Komentari 17

Trudnici vezali uže oko vrata, izrezali joj trbuh i izvukli bebu

Trudnici vezali uže oko vrata, izrezali joj trbuh i izvukli bebu
1

Jako, jako mi je žao. Voljela bih da mogu uzeti njihovu bol. Voljela bih da nisam to učinila. Nemam izgovor. Ne racionalnog objašnjenja za to što sam napravila, rekla je Brooke Lynn Crews prije izricanja kazne

VIDEO

Savanna Lafontaine-Greywind (22) iz Farga u SAD-u je trebala u rujnu prošle godine roditi djevojčicu. No 19. kolovoza je misteriozno nestala. Obitelji je rekla da ide posjetiti susjedu. Njezino tijelo su ubrzo našli u rijeci na granici saveznih država Minnesota i Sjeverna Dakota.

Bilo je omotano samoljepljivom trakom i plastičnom vrećicom. Njezinu bebu su pronašli živu i zdravu u stanu susjede Brooke Lynn Crews (38). Policiju je pozvao susjed koji je čuo plač djeteta. Crews je tvrdila da je beba njezina no policija je bila sumnjičava.  

Uskoro je optužena i počelo je suđenje. Na suđenju se saznalo da je Crews mladu susjedu pozvala kako bi joj pomogla nešto šivati. No kada je Savanna ušla u stan Crews ju je napala zbog navodnog zlostavljanja mačaka.

Djevojku je gurnula na pod. Savanna je udarila glavom i pala u nesvijest. Crews joj je nožem rasporila utrobu i napravila carski rez. Djevojka se čak kratko probudila i onda je opet pala u nesvijest. Tijekom carskog reza i nakon njega je bila živa, a onda je iskrvarila i umrla.  

Osim Crews tužitelji terete i njezinog dečka Williama Henryja Hoehna (32). Suđenje mu je nedavno počelo.

Tužitelji smatraju da je nagovorio Crews da ubije djevojku i da joj je pomagao, odnosno da je Savanni vezao uže oko vrata. On pak tvrdi da nije znao da će Crews ubiti Savannu. Tvrdi da je došao doma i zatekao Crews kako čisti krv. 

- Upoznaj novog člana obitelji - navodno mu je rekla Crews. Crews je osuđena u veljači ove godine na doživotnu kaznu zatvora

- Jako, jako mi je žao. Voljela bih da mogu uzeti njihovu bol. Voljela bih da nisam to učinila. Nemam izgovor. Ne racionalnog objašnjenja za to što sam napravila - rekla je Crews prije izricanja kazne.

Savannin dečko Ashston Matheny je pratio suđenje. U krilu je držao njihovu kćer i plakao je. Kasnije je rekao novinarima da je tek na suđenju saznao kako je Savanna umrla.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.

Uvjet Domovinskog pokreta je i dizanje plaća ministrima. Radić: Strijeljajte me, ali to ću provesti
EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO

Uvjet Domovinskog pokreta je i dizanje plaća ministrima. Radić: Strijeljajte me, ali to ću provesti

Čelnik Domovinskog pokreta nam je potvrdio i da je spreman ući u Vladu i raditi bez plaće jer mu novac ne treba, ali svima ostalima bi plaće znatno porasle: Ne možemo dobiti kvalitetne ljude u vladu s ovakvim plaćama...
Milorad Pupovac: I Pavelić je imao svoje Srbe. Od Pavelićevih Srba Srbima nije bilo bolje...
'PLENKOVIĆ NIJE IMAO IZBORA'

Milorad Pupovac: I Pavelić je imao svoje Srbe. Od Pavelićevih Srba Srbima nije bilo bolje...

Naveo je da je DP je dobio glasove na antisrpskoj kampanji, a oformio se antićiriličnoj kampanji. Ipak, navodi da nisu oni spriječili da SDSS bude dio vladajuće većine...