Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
43 komentara

Trudnicu do smrti izgrizli psi, stradala je zbog lova na jelene?

Patolozi su na tijelu nesretne trudnice pronašli nekoliko ugrzia na gornjim i donjim ekstremitetima te na glavi. Policija je testirala 93 psa i otvorila istragu

Foto: Elisa Pilarski (Facebook)
43 komentara

U subotu je kraj francuskog grada Villers-Cotterêts pronađeno beživotno tijelo trudnice koja je izašla u šumu prošetati pse, javlja BBC.

Trudnu Elisu Pilarski (29) usmrtili su psi u vrijeme organiziranog lova na jelene u šumi na sjeveru Francuske, pokazala je policijska istraga.

Mother and son supposedly bitten to death by dog HOROR U NJEMAČKOJ U stanu zatekli užasan prizor: Pas napao i zaklao majku i sina

Patolozi su na tijelu nesretne trudnice pronašli nekoliko ugrzia na gornjim i donjim ekstremitetima te na glavi. Policija je testirala 93 psa i otvorila istragu.

Testovi će se usporediti s DNK uzorcima uzetima na tijelu žene koja je bila trudna šest mjeseci, kako bi se utvrdilo koje su životinje odgovorne za napad te kome pripadaju. Testirano je i pet pasa koji pripadaju žrtvi.

Foto: Elisa Pilarski (Facebook)

Posljednje riječi Elisa je uputila prošlu subotu svome dečku kada je izrazila zabrinutost preko telefona da bi ju mogao napasti čopor pasa. On se zaputio prema području gdje se šetala, da bi kasnije pronašao njezino tijelo. Navodno je pratio uznemirene krikove njezinih pasa.

Mladi par živi u kući u blizini šume, a nakon što je pronađeno beživotno tijelo, Elisin partner tražio je pomoć susjeda, koji je pozvao policiju. Čopor pasa bio je u lovu na jelene u toj šumi u subotu.

UGRIZAO JU ZA NOGU Pas napao ženu u podzemnoj: Sama je kriva, udarila ga prva?

Osoba koja je povezana s lovom, Angela Van Den Berghe, potvrdila je da je u subotu organiziran lov u toj šumi, ali, prema njezinim saznanjima, tragični događaj nije u nikakvoj vezi s njihovim psima niti s lovom.

Francuska glumica Brigitte Bardot, istaknuta aktivistica za prava životinja, pozvala je francuske vlasti da čim prije suspendiraju sve dozvole za lov u ovoj sezoni. Francuska lovačka udruga inzistira da nema nikakvih dokaza da su lovački psi skrivili smrt trudnice.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message