News

Komentari 3

Trudnicu s Dugog Otoka hitno prevezli na kopno do Hitne

U ponedjeljak su u ranim večernjim satima Lučka ispostava Sali također je hitno prevezla dijete s potresom mozga kojeg je u Sukošanima preuzela Hitna pomoć

Lučka ispostava Sali s Dugog Otoka imala je ovaj tjedan pune ruke posla. Danas u 18 sati hitno su prevezli trudnicu u Sukošan gdje ju je preuzela ekipa zadarske Hitne pomoći. U ponedjeljak su u ranim večernjim satima također su hitno prevezli dijete s potresom mozga kojeg je također u Sukošanima preuzela Hitna pomoć. 

Iste večeri u 22.01 sati Nacionalna središnjica za usklađivanje traganja i spašavanja na moru (MRCC Rijeka) proslijedila je zahtjev dežurne liječnice s otoka Silbe za prijevoz pacijenta sa teškom upalom pluća. Pacijenta su prevezli službenim plovilom Lučke kapetanije Zadar uz liječničku pratnju.

Gotovo istovremeno djelatnici Lučke ispostave Sali prevezli su još jednog maloljetnog pacijenta iz Sala do Sukušana zbog sumnje u potres mozga. I njega su preuzeli djelatnici Hitne pomoći iz Zadra, javilo je Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture.
 

Najčitaniji članci