Obavijesti

News

Komentari 42

Trump protiv Bidena: Pratite javljanja uživo iz studija 24sata

Trump protiv Bidena: Pratite javljanja uživo iz studija 24sata

Od utorka ujutro budite uz digitalne kanale 24sata i pratite naše emisije s gostima analitičarima, javljanja uživo iz SAD-a, najsvježije informacije o rezultatima američkih izbora

VIDEO

Na digitalnim kanalima 24sata, našem YouTube kanalu i facebook stranici u utorak i srijedu možete pratiti sva zbivanja oko predsjedničkih izbora u SAD-u. Tako će u izbornoj noći s utorka na srijedu o utrci između Donalda Trumpa i Joea Bidena u studiju 24sata raspravljati Tvrtko Jakovina, povjesničar koji je imao dubinski uvid u mnoge tajne hrvatsko-američkih odnosa, pa i doslovno, istražujući dokumentaciju Nacionalnog arhiva u Washingtonu.

Martina Popović/Pixsell

Uz njega, gost nam je američki politolog Cody McClain Brown, autor bestselera „Propuh, papuče i punica“ i predavač na Fakultetu političkih znanosti.

O izborima u Americi govorit će i Jadranka Kosor, jedina hrvatska premijerka koja je vidjela Bijelu kuću iznutra, gdje ju je primio upravo Joe Biden, tada potpredsjednik SAD-a. Taj se sastanak zbio u svibnju 2010. a ostalo je zabilježeno da se održao u Rooseveltovoj sobi u Zapadnom krilu Bijele kuće. Biden je s Jadrankom Kosor proveo sedamdesetak minuta u razgovoru, a bivša premijerka otkrit će i neke do sad nepoznate detalje tog susreta. Tu sobu je Trump koristio vrlo često za različite objave i susrete, od objave da će američkim farmama dati 16 milijardi dolara i brutalnog napada na Nancy Pelosi, do prijama za turskog predsjednika Erdogana.

V.P. Joe Biden Meets With Prime Minister Of Croatia - DC

Iz SAD-a će se za 24sata javiti Pete Radovich, njujorčanin hrvatskih korijena. Kreativni direktor sportskog programa CBS-a i jedan od najuspješnijih ljudi u svijetu televizijskog businessa, koji je osvojio čak 37 Emmyja, govorit će o medijskom praćenju izbora.

Rovinj: 11. WMF, panel diskusija Što za brend Hrvatska znači nogomet?

 Otokar Levaj, zagrebački glumac koji je preselio na Floridu, s juga SAD-a će javiti o svom osobnom doživljaju velikog političkog događaja.

Budite uz naš portal u noći s utorka na srijedu gdje ćemo vam iz minute u minutu donositi najnovije informacije i pratiti rezultate jednih od najnapetijih izbora u američkoj povijesti.

Sve o američkim izborima možete pratiti OVDJE.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Melania i Jared rekli Trumpu da prizna poraz, a sinovi i saveznici i dalje odbijaju priznati rezultat
SVE O BIDENOVOJ POBJEDI

Melania i Jared rekli Trumpu da prizna poraz, a sinovi i saveznici i dalje odbijaju priznati rezultat

Joe Biden izabrani je američki predsjednik. U svom prvom govoru najavio je jedinstvo i borbu protiv korone, a već se znaju i prvi potezi njegove vlade

Biden: Bit ću predsjednik koji će ujediniti, neću vidjeti crvene i plave države, nego ujedinjene!
VIDEO: POBJEDNIČKI GOVOR

Biden: Bit ću predsjednik koji će ujediniti, neću vidjeti crvene i plave države, nego ujedinjene!

Joe Biden je u napetoj izbornoj trci osvojio više od 270 elektorskih glasova i tako postao 46. predsjednik SAD-a. Zajedno s Kamalom Harris obratio se javnosti oko 2 ujutro po našem vremenu
Muljaže s porezima, problemi s poslovima: Čekaju li Trumpa crni dani nakon Bijele kuće?
SHOW NIJE GOTOV

Muljaže s porezima, problemi s poslovima: Čekaju li Trumpa crni dani nakon Bijele kuće?

Kad je NY Times otkrio da je 2016. platio samo 750 dolara saveznog poreza na dohodak i da su mnoge njegove aktivnosti nagomilale gubitke, slika uspješnog poduzetnika pretrpjela je još jedan udarac